Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2018 23:31

Ανοιχτός Δήμος - Ενεργοί Πολίτες: Νέα πρόσωπα παρουσίασε ο Μανώλης Μάκαρης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Νέα πρόσωπα παρουσίασε ο Μανώλης Μάκαρης για το ψηφοδέλτιο της παράταξης "Ανοιχτός Δήμος - Ενεργοί Πολίτες", σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ιστορικού Δημαρχείου Καλαμάτας.

Τα 14 νέα πρόσωπα που παρουσίασε ο κ. Μάκαρης, και θα είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι είναι τα εξής: Κώστας Αρβανίτης - ηλεκτρολόγος μηχανικός, πτυχιούχος Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.. Χρήστος Αργυρόπουλος - οικονομολόγος - καθηγητής μέσης εκπαίδευσης. Ειρήνη Γρηγοροπούλου - χειροτέχνης- καλλιτέχνης, πρ. πρόεδρος των περιπτερούχων Νομού Μεσσηνίας, εθελόντρια νοσηλεύτρια Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Στέλλα Καραμπάγια - έμπορος. Γεωργία Κλείδωνα - ιδιοκτήτρια καταστήματος εστίασης στο Ιστορικό Κέντρο .Σταύρος Λάμιας - ιδιωτικός υπάλληλος καπνοβιομηχανίας Καρέλια, πρόεδρος επαγγελματιών αυτοκινητιστών νομού Μεσσηνίας, αντιπρόσωπος στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας, υπεύθυνος ανάπτυξης και εκπαίδευσης διαιτησίας, αν. πρόεδρος Επιτροπής Διαιτησίας, μέλος συνδέσμου Διαιτητών Νομού Μεσσηνίας. Γεωργία Λιαράκου - αγροτικές επιχειρήσεις. Παναγιώτης Μαρκάκης - μηχανικός αυτοκινήτων. Χριστίνα Μούστου, οδοντίατρος ΕΣΥ στο Κέντρο Υγείας Καλαμάτας με το βαθμό διευθύντριας. Λορεντάνα Πρίπον, διερμηνέας- εθελόντρια νοσηλεύτρια Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού- μέλος του ΔΣ Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Καλαμάτας. Αγγελική Ρήγα, ιδιωτική υπάλληλος. Βασιλική Σπανούδη, ιδιωτική υπάλληλος. Ηλίας Τσώλης, κτηνοτρόφος. Αναστάσιος Φιλιππόπουλος. τραυματιοφορέας, υπάλληλος του Γ.Ν. Καλαμάτας.

Δείτε το βίντεο:

Ο κ. Μάκαρης ανέφερε κατά την εισαγωγική τοποθέτησή του: "Έχουν περάσει 5 χρόνια από τότε που δημιουργήθηκε η δημοτική μας παράταξη. Ο Ανοιχτός Δήμος  όλα αυτά τα χρόνια έχει να επιδείξει  πολύπλευρο έργο . Η στόχευση ήταν και είναι ξεκάθαρη και αταλάντευτη. Όπως ξεκάθαρες και αταλάντευτες ήταν και είναι οι αξίες και τα πιστεύω μας. Με συγκροτημένη δουλειά και επιστημονικό τρόπο προσεγγίσαμε τα προβλήματα που ταλανίζουν την πόλη μας, προτείναμε και δώσαμε  λύσεις και μέσα από   το κοινό μας όραμα για  την Καλαμάτα διαμορφώσαμε τους άξονες της αναπτυξιακής στρατηγικής για μια πόλη έτοιμη για τις προκλήσεις του παρόντος και του μέλλοντος.

Σήμερα 5 μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2019 είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε την πρώτη ομάδα νέων υποψηφίων που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια της παράταξής μας. Αυτοί οι συμπολίτες μας αξιολόγησαν θετικά το έργο της παράταξής μας και εντάχθηκαν σε αυτήν εμπλουτίζοντας την με ιδέες και προτάσεις. Έχουν μια σημαντική κοινωνική δράση μέσα από το επάγγελμά τους ή μέσα από την συμμετοχή τους σε συλλόγους και  φορείς. Αντιπροσωπεύουν ένα ευρύ φάσμα επαγγελμάτων και περιοχών της Καλαμάτας. Οι περισσότεροι από αυτούς πρώτη φορά εκτίθενται στα κοινά με ένα και μοναδικό σκοπό : να συνεισφέρουν για το κοινό καλό. 

Η παράταξή μας κάνει πράξη την διεύρυνση και αγκαλιάζει όλους τους νέους υποψηφίους. Μαζί με τους υποψηφίους του 2014 αλλά και με όλους αυτούς που θα ανακοινωθούν τους επόμενους μήνες διαμορφώνουμε μια δυνατή ομάδα".

Ο κ. Μάκαρης απάντησε σε ερωτήματα δημοσιογράφων σχετικά με την αποχώρηση των 6 συμβούλων από την παράταξή του και μεταξύ άλλων είπε πως δεν αποκλείεται μελλοντικά να υπάρξει κάποια συνεργασία με ορισμένους εξ αυτών που έχουν μετανοιώσει για τη στάση τους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

01/2019

Περισσότερο διαβασμένα