Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018 14:03

Δήμος Αν. Μάνη: Ημερίδα για την Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση

Ο Δήμος Ανατολικής Μάνης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου διοργανώνουν στις 01/11/2018 και ώρα 12:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Πολιτισμού Ανατολικής Μάνης ενημερωτική εκδήλωση - ημερίδα διαβούλευσης με θέμα «Σχεδιασμός Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης στην περιοχή της Μάνης».


Στην ημερίδα θα παρουσιαστεί το εργαλείο των ΟΧΕ καθώς και τα βασικά σημεία του «Οδηγού Εκπόνησης και Εφαρμογής της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης» που αφορούν την περιοχή της Μάνης και στη συνέχεια θα καταγραφούν οι προτάσεις των τοπικών φορέων και των πολιτών για τα κύρια προβλήματα και τις ευκαιρίες της περιοχής.
Σε ότι αφορά στις ιδιωτικές επενδύσεις μέσω της ολοκληρωμένης χωρικής επένδυσης εκτός των κλασικών επενδυτικών δαπανών (κτιριακά, μηχανήματα, εξοπλισμός) δύναται να προστεθεί η συμβουλευτική υποστήριξη, η συμμετοχή σε εκθέσεις.
Απαιτούμενο ύψος επένδυσης αποτελεί βασική επιλογή για μικρές επενδύσεις χρήση de minimis (ύψος ενίσχυσης 65% συνολική επένδυση μέχρι 300.000 Ευρώ. Προσοχή στις δεσμεύσεις- τριετία
Δεν είναι επιλέξιμες επενδύσεις  στην πρώτη μεταποίηση και εμπορία γεωργικών προϊόντων (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 της συνθήκης), δασικά προϊόντα, αλιευτικά προϊόντα .

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα