Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018 10:11

Η Σπάρτη ανοίγει διαύλους συνεργασίας με την Κίνα

“Είμαστε σίγουροι ότι η πρώτη αυτή επίσκεψη της επίσημης αποστολής στο Δήμο μας θα αποτελέσει «πύλη εισόδου» σε μια μεγαλόπνοη αλλά και μακροπρόθεσμη συνεργασία με την Κίνα” δήλωσε ο δήμαρχος Σπάρτης, Βαγγέλης Βαλιώτης, μετά τη συνάντηση στο γραφείο του με εκπροσώπους της πόλης Nanjing της Κίνας.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε παρουσία των αντιδημάρχων, κ. Αργυρόπουλου Παναγιώτη, κ. Πλειώτα Χρήστου, κ. Σκρουμπέλου Βασίλειου και του Δημοτικού Συμβούλου κ. Αργυρόπουλου Σταύρου, τονίστηκαν οι ισχυροί δεσμοί της Ελλάδος με την Κίνα και ενημερώθηκαν από το Δήμαρχο για την ταυτότητα της πόλης μας.

Προβλήθηκε επίσης ένα αντιπροσωπευτικό video της Σπάρτης , το οποίο όχι μόνο αναδεικνύει τον ιστορικό χαρακτήρα της πόλης και τον πολιτισμό της, που την κάνουν να υπερέχει έναντι των άλλων περιοχών, αλλά  και την ποιότητα των αγροτικών  προϊόντων, την απαράμιλλη φυσική ομορφιά και τουριστική δυναμική.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με χαμόγελα και αισιοδοξία για την προοπτική συνεργασίας στον τομέα του Τουρισμού ,Πολιτισμού, Αθλητισμού, Εμπορίου και την πραγματοποίηση Κινέζικων επενδύσεων στον τόπο μας.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Σπάρτης, συνόδευσε τους Κινέζους επισκέπτες μας, σε μια ξενάγηση στο Μουσείο Ελιάς και Λαδιού.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ANTHOKOMIKH 2024

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα