Σήμερα το τελευταίο αντίο στον αείμνηστο Παναγιώτη Καρατζέα.
Η εξόδιος ακολουθία του θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή 17 Αυγούστου,στις 5 το απόγευμα, στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Υπαπαντής.
Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας Παναγιώτης Καρατζέας απεβίωσε αιφνίδια ανήμερα το Δεκαπενταύγουστο, σε ηλικία 64 ετών.
Ο αείμνηστος Παναγιώτης Νικ. Καρατζέας γεννήθηκε στη Καλαμάτα το 1954. Σπούδασε στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, απ’ όπου απεφοίτησε το 1978. Από το 1980 ασκούσε το επάγγελμα του οδοντιάτρου στη Καλαμάτα. Από το 1991 ήταν διορισμένος μόνιμος ελεγκτής υγείας στα Ασφαλιστικά Ταμεία Τ.Υ.Δ.Κ.Υ., Ο.Π.Α.Δ Τ.Υ.Δ.Κ.Υ., Ε.Ο.Π.Υ.Υ. & προσφάτως στο Π.Ε.Δ.Υ.
Εξελέγη και διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμάτας κατά τις περιόδους 1999-2002, 2007-2010 και 2014-2018.
Υπήρξε πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας επί 3 θητείες (2 θητείες κατά την περίοδο 2007-2010 και η τρίτη κατά το διάστημα 2017-2018).
Διετέλεσε πρόεδρος Δ.Σ. του Κοινωνικού Φορέα του Δήμου Καλαμάτας καθώς και της ΔΕΑΚ, ενώ υπήρξε αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Δημοτικού Πνευματικού Κέντρου και μέλος Δ.Σ. του Β΄ ΚΑΠΗ και της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας, καθώς και πρόεδρος του Ειδικού Σχολείου.
Διετέλεσε, επίσης, συνδικαλιστής στον οδοντιατρικό κλάδο.