Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 12:25

Δράσεις εξωστρέφειας από την Αγροδιατροφική Σύμπραξη της ΠΔΕ

Με  τη συμμετοχή μελών της εταιρείας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021 υβριδικά (δια ζώσης και διαδικτυακά) η επαναληπτική Γενική Συνέλευση της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού συμβουλίου, στην Πάτρα.

Ο πρόεδρος της Σύμπραξης και αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, Θεόδωρος  Βασιλόπουλος, ανέφερε χαρακτηριστικά «παρά τις δυσκολίες και τις διαφορετικές προτεραιότητες που έθεσε η πανδημία που προκάλεσε η νόσος COVID – 19, η Αγροδιατροφική Σύμπραξης πιστή στις φιλοδοξίες της για μεγαλύτερη δικτύωση στον αγροδιατροφικό τομέα και για ανάδειξη του τοπικού αγροτικού προϊόντος στην εγχώρια και διεθνή αγορά, πέτυχε την συμμετοχή της σε δύο ευρωπαϊκά προγράμματα συνολικού προϋπολογισμού 5,2 εκ. ευρώ με σκοπό την προώθηση της επιτραπέζιας ελιάς και της φράουλας σε αγορές του εξωτερικού».

Επίσης, ο κ. Βασιλόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων ότι η συμμετοχή της Σύμπραξης σε χρηματοδοτούμενα από την Ευρώπη προγράμματα αποδεικνύει την αποτελεσματικότητα της δουλειάς που γίνεται αλλά και το όραμα και τους στόχους για μια υγιή και βιώσιμη ανάπτυξη της Σύμπραξης και των φορέων που συμμετέχουν σε αυτή.

Τον λόγο έλαβαν και μέλη της Σύμπραξης που συμμετείχαν στην Γενική Συνέλευση, θέτοντας για συζήτηση σημαντικά θέματα για τη λειτουργία, την ανάπτυξη και εξωστρέφεια της. Η Γενική Συνέλευση έκλεισε σε κλίμα σύμπνοιας και αισιοδοξίας για το μέλλον και την προώθηση των στόχων του φορέα.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ANTHOKOMIKH 2024

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα