Τρίτη, 07 Σεπτεμβρίου 2021 10:57

Πολυχώρος πολιτισμού θα γίνει το πρώην εργοστάσιο ΑΣΟ Πύργου

Ένα βήμα πιο κοντά στην ωρίμανση της μελέτης που αφορά την επανάχρηση του πρώην εργοστασίου του ΑΣΟ Πύργου, ως Πολυχώρου Πολιτισμού και Εκπαίδευσης με τη δημιουργία Ευρωπαϊκού Κέντρου Νεανικής Οπτικοακουστικής Δημιουργίας, βρίσκεται η Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας, μετά την υπογραφή της σύμβασης παροχής υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου.

"Η υπογραφή της σύμβασης, με τους εκπροσώπους της αναδόχου εταιρείας, έγινε παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλου, του Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων Αθανάσιου Μαυρομμάτη και της Προϊσταμένης του Τμ. Δομών και Περιβάλλοντος της Π.Ε Ηλείας Αικατερίνης Αρκουμάνη.

Η σύμβαση αφορά στην παροχή υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου, για την υποστήριξη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, στην ωρίμανση μελετών για τη βελτιστοποίηση του σχεδιασμού και τη δημοπράτηση του έργου επανάχρησης των εγκαταστάσεων του πρώην εργοστασίου του Αυτόνομου Σταφιδικού Οργανισμού (ΑΣΟ) Πύργου.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν επίσης τεχνικά ζητήματα για το έργο, με τους εκπροσώπους της αναδόχου εταιρείας να δεσμεύονται απέναντι στους κ.κ Γιαννόπουλο και Μαυρομμάτη, για την άμεση εγκατάστασή τους στο κτίριο του ΑΣΟ. Κοινή επιθυμία και στόχος των εμπλεκόμενων, είναι η σύντομη συγκέντρωση των απαιτούμενων στοιχείων (μετρήσεις, αποτυπώσεις κ.α) προκειμένου, το έργο της ωρίμανσης της εν λόγω μελέτης, να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό" σημειώνεται στην ανακοίνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα