Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021 23:00

Αναστασόπουλος προς Μπούζα: "Όλοι βίωσαν το ανύπαρκτο αποτύπωμά σας στην ΠΕ Μεσσηνίας"

"Όλοι βίωσαν το ανύπαρκτο αποτύπωμα της κ. Μπόυζα στην ΠΕ Μεσσηνίας", αναφέρει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωσή του ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Στάθης Αναστασόπουλος, "απαντώντας" στην Αντωνία Μπούζα, πρώην αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου, σχετικά με τις κατά καιρούς δηλώσεις της για τη νυν περιφερειακή αρχή και το έργο της.

Αναλυτικότερα, ο αντιπεριφερειάρχης αναφέρει τα εξής:

"Σχετικά με την εμμονή της κ. Μπούζας, σχεδόν ενάμιση χρόνο τώρα, να αναφέρετε συχνά στο έργο της προηγούμενης Περιφερειακής Αρχής και να περηφανεύεται για αυτό, μηδενίζοντας το έργο της παρούσας Περ. Αρχής, έχουμε να παραθέσουμε τα παρακάτω.

Το έργο της παρελθούσης Περιφερειακής Αρχής το έκρινε ο λαός και αποφάσισε. Στη Μεσσηνία δε, με εκκωφαντικό τρόπο, αλλά προφανώς δεν πήρατε το μάθημα που σας δίδαξε ο Μεσσηνιακός λαός.
Αμφισβητείτε την κρίση των Μεσσηνίων μήπως;

Εμείς καθόλου.

Μας έχει γίνει πλέον συνήθεια να διαβάζουμε τις ανακοινώσεις σας στο γνωστό ύφος, κάθε φορά που ανακοινώνονται έργα, τα οποία τα «οραματιστήκατε» εσείς πρώτοι, αλλά 10 χρόνια τώρα δεν καταφέρατε να τα κάνετε…, ιδιαίτερα όλοι βίωσαν το ανύπαρκτο αποτύπωμά σας στην ΠΕ Μεσσηνίας.

Από λόγια και υποσχέσεις χορτάσαμε.

Η Περιφερειακή μας Αρχή σέβεται την εντολή του λαού της Πελοποννήσου για αλλαγή και με εντατικούς ρυθμούς εργάζεται για να έχουν οι νέοι μας ένα καλύτερο μέλλον, ένα μέλλον που κοντέψατε να θυσιάσετε στο βωμό της πρωτοφανούς μικροπολιτικής και ψηφοθηρίας που επιδείξατε και αφήσατε τον τόπο μας πολύ πιο πίσω από τις δυνατότητές  του."

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα