Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020 14:23

Επιμελητήριο Μεσσηνίας: "Να ανακαλέσει δημόσια ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας τους προσβλητικούς ισχυρισμούς του"

"Να ανακαλέσει δημόσια τους προσβλητικούς ισχυρισμούς του στους οποίους προέβη κατά τη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Πελοποννήσου στις 18/12/2020, σε βάρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας και των μελών του" ζητά το Επιμελητήριο Μεσσηνίας από τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, Στάθη Αναστασόπουλο.

Αναλυτικότερα το Επιμελητήριο Μεσσηνίας σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

"Μεγάλη έκπληξη και λύπη μας προκάλεσε η -ατυχής τουλάχιστον- τοποθέτηση του Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την Παρασκευή 18/12/2020, όπου στην προσπάθεια του να παρουσιάσει τις διαστάσεις του ζητήματος της λειτουργίας των πυρηνελαιουργείων, αδίκως και κυρίως ανεπίτρεπτα χρησιμοποίησε τον θεσμό του Επιμελητηρίου για να προκαλέσει ατέχνως ο ίδιος θόρυβο.

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας αποτελεί Δημόσιο Φορέα που οφείλει να επιτελεί το ρόλο του και να ανταποκρίνεται στις δράσεις των Μελών του. Στο χώρο του, που αποτελεί και τη καταστατική έδρα του «Παμμεσσηνιακού Συνδέσμου Ελαιοτριβέων», διενεργήθηκε σύσκεψη πριν από την έναρξη της ελαιοκομικής περιόδου, στην οποία τέθηκαν ως είθισται όλα τα ζητήματα και εκπονήθηκε ένα πλαίσιο προτάσεων, σύμφωνα με την κοινή ανακοίνωση που εξεδώθηκε από τους Ελαιοτριβείς, τις Ομάδες Παραγωγών και τους Πυρηνελαιουργούς του Νομού Μεσσηνίας (25/09/2020).

Κόντρα στην πρόθεση οποιουδήποτε να αποσιωπώνται τα προβλήματα των παραγωγικών φορέων του τόπου μας, αλλά και ενάντια στην επιθυμία ορισμένων για μια σιωπηλή και αμέτοχη επιχειρηματική κοινότητα, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, ως θεσμικός εκπρόσωπος και δίαυλος μεταξύ των επιχειρήσεων και της Πολιτείας σε θέματα παραγωγικής και βιώσιμης ανάπτυξης στο Νομό μας, θα συνεχίσει -αδέσμευτα και ανεξάρτητα– να θέτει τις βάσεις για το δημόσιο διάλογο με σκοπό την επίλυση των ζητημάτων που
απασχολούν τα μέλη μας και τις παραγωγικές δυνάμεις της περιοχής μας.

Επ’ ουδενί δεν επιτρέπεται σε κανέναν, να χρησιμοποιεί με τέτοιο τρόπο και να αφήνει υπονοούμενα για το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και το σύνολο της Επιχειρηματικής κοινότητας, με σκοπό και μόνο τη δημιουργία εντυπώσεων. Δηλώνουμε απερίφραστα και κατηγορηματικά ότι δεν επιτρέπουμε σε οποιοδήποτε την σπίλωση του Φορέα τον οποίον -διαχρονικά- ανιδιοτελώς υπηρετούμε. Καλούμε άμεσα τον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας κ. Αναστασόπουλο να ανακαλέσει δημόσια τους προσβλητικούς ισχυρισμούς
στους οποίους προέβη κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου στις 18/12/2020, σε βάρος του Ν.Π.Δ.Δ. Επιμελητηρίου Μεσσηνίας και των Μελών μας, αλλιώς η προσφυγή μας στη Δικαιοσύνη αποτελεί μονόδρομο, με μοναδικό μας γνώμονα και σκοπό την υπεράσπιση της αλήθειας και του κύρους του επιμελητηριακού θεσμού.".

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα