Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018 14:50

Υπεγράφη στο Ηράκλειο η σύμβαση για τα «Δρομολόγια Ζωής»

Υπεγράφη χθες Τρίτη 13 Μαρτίου 2018, στην Λότζια, η σύμβαση «Δρομολόγια Ζωής» ανάμεσα στον δήμο Ηρακλείου και το ΤΕΙ Κρήτης.

Τη σύμβαση υπέγραψαν ο αντιδήμαρχος Παιδείας Γιώργος Βλαχάκης και ο πρόεδρος της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του ΤΕΙ Κρήτης και αντιπρύτανης Χρήστος Φλώρος.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα προαγωγής κουλτούρας οδικής ασφάλειας σε εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Ηρακλείου και στους γονείς των μαθητών. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Στρατηγικού Σχεδιασμού για τη Διά Βίου Μάθηση: «Ηράκλειο: Η πόλη που μαθαίνει» και στόχο έχει την βελτίωση των γνώσεων, των στάσεων και των συμπεριφορών τόσο των εκπαιδευτικών, όσο και των γονέων, σε θέματα οδικής ασφάλειας. Το πρόγραμμα θα διαρκέσει 12 μήνες σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου.

Παρόντες στην υπογραφή της σύμβασης ήταν και ο προϊστάμενος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου Δημήτρης Αποστολάκης, ο προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου Νίκος Γιγουρτάκης, η Μαρία Παπαδακάκη και ο Γιάννης Χλιαουτάκης, καθηγητές του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Κρήτης και η προϊσταμένη του Τμήματος Παιδείας Μαριάννα Δημητρίου.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα