Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2020 19:18

Γ. Λάσκαρης: "Πρέπει άμεσα να υπάρξει απόφαση για το πανηγύρι της Μεσσήνης"

"Πρέπει άμεσα να υπάρξει απόφαση για το πανηγύρι της Μεσσήνης" αναφέρει σε δήλωσή του, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Λάσκαρης, δημοτικός σύμβουλος και γραμματέας Δ.Σ. Μεσσήνης.

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

"Καθώς τα χρονικά περιθώρια εξαντλούνται και με τις συνθήκες που επικρατούν στον τομέα της υγείας πρέπει άμεσα να υπάρξει απόφαση για το πανηγύρι (εμποροπανήγυρις) της Μεσσήνης. Η απόφαση πέρα από την ευθύνη της Δημοτικής Αρχής πρέπει να βαραίνει και το Δημοτικό Συμβούλιο. Ένα τόσο σπουδαίο γεγονός για την πόλη και ένα από τα μεγαλύτερα και πλουσιότερα πανηγύρια στην Ελλάδα, που η ματαίωση του μπορεί να έχει σοβαρές επιπτώσεις στην οικονομία της πόλης αλλά και η απόφαση της έναρξης του πανηγυριού χωρίς τις απαραίτητες προετοιμασίες και προφυλάξεις εγκυμονεί επιπτώσεις στην δημόσια υγεία και την εικόνα της πόλης μας αφορά όλους.

Αν αποφασισθεί να γίνει το πανηγύρι πρέπει να εξασφαλισθούν τρόποι και να γίνουν παρεμβάσεις ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός κάτι που φαντάζει δύσκολο κυρίως γιατί δεν επαρκεί το προσωπικό που θα εποπτεύει και θα ελέγχει το φαινόμενο του συνωστισμού. Αν δεν πραγματοποιηθεί το πανηγύρι πρέπει μέσα από διαβούλευση και συνελεύσεις με πολίτες να δοθούν προτάσεις για μελλοντικές δράσεις που θα τονώσουν την οικονομία της πόλης.".

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα