Κυριακή, 07 Ιουνίου 2020 19:51

"Πράσινη Πελοπόννησος": "Ψήφος εμπιστοσύνης στην λαϊκή αγορά της Καλαμάτας" (φωτογραφίες)

Την λαϊκή αγορά της Καλαμάτας επισκέφθηκε η περιφερειακή παράταξη "Πράσινη Πελοπόννησος" και η επικεφαλής Δήμητρα Λυμπεροπούλου, με σκοπό να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Τάσο Αγγελή και να συνδράμει στην προσπάθεια που γίνεται για εύρυθμη λειτουργία της αγοράς.

Στην ανακοίνωσή της, η Περιφερειακή παράταξη αναφέρει:
"Με αφορμή τα δυσάρεστα γεγονότα των προηγούμενων ημερών που συνέβησαν στην λαϊκή αγορά της Καλαμάτας, επισκεφτήκαμε σήμερα (06/06) την αγορά  με σκοπό  όχι μόνο τις αγορές μας, όπως όλες τις προηγούμενες φορές, αλλά για να συναντηθούμε με τον πρόεδρο της Λαϊκής αγοράς Καλαμάτας προκειμένου να ενημερωθούμε αλλά και να συνδράμουμε θετικά στην προσπάθεια του για την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς.
Κατά την επίσκεψη μας διαπιστώσαμε ότι τα μέτρα πρόληψης έναντι του Covid-19 τηρούνται σε μεγάλο βαθμό κυρίως από τους παραγωγούς και ίσως λιγότερο από τους καταναλωτές και φυσικά  υπήρχε επάρκεια φρέσκων και ποιοτικών προϊόντων σε πολύ καλές τιμές.
Στην συνέχεια επισκεφτήκαμε τον Πρόεδρο της λαϊκής Αγοράς κο Τάσο Αγγελή και είχαμε μία εποικοδομητική συζήτηση, όπου μας ενημέρωσε σχετικά με την λειτουργία της αγοράς λόγω των ειδικών συνθηκών, αλλά και για τα προβλήματα  που κατά καιρούς έχει αντιμετωπίσει στην προσπάθεια να εφαρμοστούν τα μέτρα που έχει επιβάλει η κυβέρνηση.
Εμείς από την πλευρά μας τονίσαμε ότι η στήριξη των παραγωγών είναι τώρα περισσότερο αναγκαία από ποτέ και ότι όλοι οφείλουμε να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην Λαϊκή Αγορά της πόλης μας σεβόμενοι ΟΛΟΙ τον νόμο.
Κλείνοντας πρέπει να πούμε ότι ναι μεν η ομαλή λειτουργία  της αγοράς έχει κατά ένα μεγάλο μέρος επιτευχθεί χάριν των προσπαθειών της διοίκησης, των παραγωγών αλλά και των καταναλωτών όμως χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια, και σύνεση εκ μέρους όλων.
Καλούμε τους παραγωγούς να επενδύσουν πάνω στην παραγωγή ποιοτικών προϊόντων και τους καταναλωτές να προτιμούν την λαϊκή αγορά για τις αγορές τους.
Η λαϊκή αγορά χρειάζεται την στήριξη μας και θα την έχει  όσο εμείς οι ίδιοι ως  καταναλωτές σεβόμαστε τους ΚΟΠΟΥΣ των παραγωγών, όσο οι παραγωγοί σέβονται την ΥΓΕΙΑ των καταναλωτών και όσο η διοίκηση συνεχίσει  την καλή προσπάθεια". 

"

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα