Σάββατο, 23 Μαϊος 2020 11:50

Διαγωνισμός για την προμήθεια υπερσύγχρονου απορριμματοφόρου στο Δήμο Πύλου-Νέστορος

Σε ανοιχτό διαγωνισμό, για την προμήθεια ενός υπερσύγχρονου απορριμματοφόρου οχήματος, με σκοπό τον εκσυγχρονισμό και την ενίσχυση του μηχανοκίνητου στόλου της Υπηρεσίας Καθαριότητας, προχώρησε ο Δήμος Πύλου-Νέστορος.

Σύμφωνα με τη σχετική μελέτη, ο ενδεικτικός προϋπολογισμός της δαπάνης της προμήθειας ανέρχεται στο ποσό των 175.000,00€, με πόρους από το Υπουργείο Εσωτερικών (150.000,00€) και το Δήμο Πύλου-Νέστορος (25.000,00€). Το απορριμματοφόρο όχημα θα είναι καινούργιο, πρόσφατης κατασκευής, με συμπιεστή απορριμμάτων, χωρητικότητας 16 m 3 .
Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη διαδικασία διαγωνισμού για την προμήθεια ενός υπερσύγχρονου απορριμματοφόρου. Φιλοδοξία μας είναι να ολοκληρωθεί η σχετική προμήθεια εντός Ιουλίου, ώστε να συμβάλει αποφασιστικά στην ομαλή αποκομιδή των απορριμμάτων.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω το σύνολο των υπηρεσιών του Δήμου, που εργάστηκαν για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός, καθώς και τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκο για τη συγχρηματοδότηση.
Μια από τις βασικές μας προτεραιότητες είναι η διαχείριση του δύσκολου τομέα της αποκομιδής των απορριμμάτων. Συνεχίζουμε το έργο μας στοχεύοντας στην ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας».

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα