Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018 11:08

Ψήφισμα για την ένταξη όλης της Αρκαδίας στο μειωμένο τιμολόγιο ρεύματος

Ψήφισμα για την ένταξη όλης της Αρκαδίας στο μειωμένο τιμολόγιο ρεύματος

Η πλήρης ένταξη της Περιφερειακής Ενότητα Αρκαδίας στο μειωμένο τιμολόγιο ηλεκτρικού ρεύματος, ήταν το μοναδικό θέμα της συνάντησης – συζήτησης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 Ιανουαρίου, με πρωτοβουλία του δημάρχου Τρίπολης Δημήτρη Παυλή.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την αποδοχή ψηφίσματος που είχε ήδη συνταχθεί με ομόφωνη απόφαση των δημοτικών παρατάξεων και των εκπροσώπων τους, το οποίο και τροποποιήθηκε ελαφρά με παρεμβάσεις των βουλευτών Αρκαδίας, των αντιπεριφερειαρχών και των φορέων που παρευρέθηκαν στη συζήτηση.

Στο ψήφισμα αναφέρεται ότι είναι απολύτως δίκαιη η ένταξη του Δήμου Μεγαλόπολης, στο ειδικό μειωμένο τιμολόγιο αλλά είναι άδικη η μη ένταξη της υπόλοιπης Αρκαδίας στο ίδιο εκπτωτικό καθεστώς.

Επίσης, εκφράζεται η απαίτηση της άρσης της συγκεκριμένης αδικίας για την Αρκαδία με κατάθεση νέας τροπολογίας – προσθήκης και η αξιολόγηση ολόκληρης της Αρκαδίας με τα ίδια κριτήρια που ισχύουν για τη Δυτική Μακεδονία.

Μια επιπλέον από πλευράς του Δήμου Τρίπολης προσθήκη, αφορά στην επέκταση της έκπτωσης για όλη την Αρκαδία, εκτός από τα οικιακά τιμολόγια σε επιχειρήσεις, αλλά και στα αγροτικά και κτηνοτροφικά  τιμολόγια.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022