Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019 09:50

Παρουσίαση του «Navarino Challenge» στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Συνέντευξη Τύπου παραχωρήθηκε για την κορυφαία διοργάνωση αθλητικού τουρισμού, «Navarino Challenge», στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Το «Navarino Challenge» θα πραγματοποιηθεί για 7η συνεχή χρονιά στις 11 έως τις 13 Οκτωβρίου, στη Μεσσηνία και την Costa Navarino.

Η συνέντευξη Τύπου έγινε παρουσία εκπροσώπων του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, του Υπουργείου Τουρισμού, του Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρυ Πάιατ, του αργυρού Ολυμπιονίκη Σπύρου Γιαννιώτη και του Ελληνοαμερικανού υπεραμαραθωνοδρόμου, Κωνσταντίνου Καρνάζη που συμμετέχει για 7η συνεχή χρονιά στη διοργάνωση ως πρεσβευτής της στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η πολυβραβευμένη διοργάνωση Navarino Challenge παρουσίασε την φετινή στρατηγική που ακολουθεί με σεβασμό στο περιβάλλον, έχοντας ως στόχο να αφήσει το μικρότερο δυνατό «αποτύπωμα» και να αποτελέσει το πρώτο αειφόρο αθλητικό γεγονός στην Ελλάδα. Το κορυφαίο wellness multi-sport event, που είναι υποψήφιο στα International Travel & Tourism Awards 2019 που παρουσιάζει η World Travel Market,  ανέδειξε τις φετινές δραστηριότητες και ανακοίνωσε τους πρεσβευτές της, δίνοντας το ετήσιο ραντεβού της, για 7η συνεχή χρονιά, στη Μεσσηνία και την Costa Navarino, από τις 11 έως τις 13 Οκτωβρίου.

Στην εκδήλωση ομιλίες έγιναν από τον Υφυπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, εκ μέρους του Υπουργείου Τουρισμού, η ειδική σύμβουλός Ελένη Τζελέπογλου, τον Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρυ Πάιατ, τον Διευθύνων Σύμβουλο Active Media Group, Άκη Τσόλη, τον Διευθύνων Σύμβουλος ΤΕΜΕΣ, Στέφανο Θεοδωρίδη, τον υπερμαραθωνοδρόμο, Κωνσταντίνο Καρνάζη, τον αργυρό Ολυμπιονίκη στην κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης, Σπύρο Γιαννιώτη και τέλος ο Sales Manager Greece, της Qatar Airways, Αλέξανδρος Μιχαλόπουλος.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα