Πέμπτη, 09 Μαϊος 2019 21:52

Πλακέτα με... πράσινο τριφύλλι για τον Πέτρο Κόκκαλη, στη Μεσσήνη (βίντεο, φωτογραφίες)

Τιμητική πλακέτα με... πράσινο τριφύλλι για τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Πέτρο Κόκκαλη στη Μεσσήνη, η οποία επιδόθηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης που διοργανώθηκε από την ομάδα του Παμίσου, με αφορμή την περιοδεία στη Μεσσηνία του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα στο αναψυκτήριο του πάρκου, και ο κ. Κόκκαλης από την μεριά του είπε ότι για τον Πάμισο, τα καλύτερα έρχονται. Ο Πάμισος πρέπει να είναι όλοι μια οικογένεια και να συνεργάζονται αρμονικά, ώστε να μην υπάρχουν εντάσεις στον σύλλογο. Επιπλέον τα νέα παιδιά που παίζουν στις Ακαδημίες να προωθούνται, ώστε στη συνέχεια να αγωνιστούν σε μεγάλες ομάδες.

Στον κ. Κόκκαλη επεδόθη πλακέτα, λάβαρο και φανέλα με το τριφύλλι του Παμίσου και ο ίδιος σχολίασε πως "Πρώτη φορά με βραβεύει ομάδα με πράσινο τριφύλλι".

Δείτε το βίντεο:

Επιπλέον σημείωσε την ευκαιρία που του δίνεται με την υποψηφιότητά του να περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα και να ανταλλάσσει απόψεις με τους πολίτες, ενώ τόνισε πως αυτή η εκδήλωση ήταν μια ευκαιρία γι’ αυτόν να βρεθεί στον τόπο καταγωγής της οικογένειάς του, από τη μεριά της γιαγιάς του.

Να σημειωθεί ότι στο περιθώριο της εκδήλωσης ακούστηκαν από το κοινό ορισμένα αρνητικά σχόλια προς το πρόσωπο του προέδρου του ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη.   

Διονύσης Γιαννακόπουλος - σπουδαστής ΔΕΛΤΑ 360

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

03/2021

Περισσότερο διαβασμένα