Δευτέρα, 01 Απριλίου 2019 15:24

Με μεγάλη συμμετοχή εθελοντών το "IRONMAN" στην Ελλάδα

Με μεγάλη συμμετοχή εθελοντών το "IRONMAN" στην Ελλάδα

Πλησιάζει η παγκόσμια αθλητική διοργάνωση τριάθλου, "IRONMAN" 70.3 Greece, που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Απριλίου 2019 στη Μεσσηνία και συγκεκριμένα στην Costa Navarino.

Περισσότεροι από 250 εθελοντές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την συμμετοχή τους στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός τριάθλου.
Η παγκόσμια αθλητική διοργάνωση τριάθλου «IRONMAN» πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και όπως ενημέρωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της «ΕυΖην Greece ΑΕ», κ. Θανάσης Παπαδημητρίου, οι συμμετοχές των αθλητών ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο και το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα 1500 αθλητές από 61 χώρες μαζί με 2000 συνοδούς, θα βρίσκονται στην Μεσσηνία.
Η πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου «Dance Challenge» και υπεύθυνη για τις πολιτιστικές δράσεις του «IRONMAN» κα. Νίνα Δράκου-Χρυσού, παρευρέθηκε στην συνάντηση. 
Ως υπεύθυνη των πολιτιστικών δράσεων του «IRONMAN» η κα. Δράκου ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για το πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα που θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής των αγώνων επισημαίνοντας την μεγάλη συμμετοχή τοπικών πολιτιστικών συλλόγων για την προβολή της παράδοσης μας και της πολιτιστικής μας κληρονομίας. Οι 5.000 επισκέπτες που θα βρεθούν στην Μεσσηνία θα έχουν την δυνατότητα να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες.
Στη συνέχεια οι εθελοντές έλαβαν οδηγίες από τους υπεύθυνους της διοργανώτριας εταιρείας για την καλύτερη διεξαγωγή του αγώνα.

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022