Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023 13:46

Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας AMEA στην Καλαμάτα

Το "Φάος" και το House by Phaos σας προσκαλούν στο 1ο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Α.Μ.Ε.Α με σκάφη τύπου HANSA 303, με κεντρικό μήνυμα «Βρες κι εσύ το δικό σου κύμα - Χάριζε ζωή- Γίνε δότης μυελού των οστών».

Το διαχρονικό κίνητρο του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας είναι να δώσει τη δυνατότητα άθλησης στην ιστιοπλοΐα σε νέους όλων των ηλικιών, χωρίς διακρίσεις και χωρίς σκοπιμότητες. Παράλληλα με τη διοργάνωση του 1ου Πανελλήνιου Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας Α.Μ.Ε.Α, θα υπάρχει ενημέρωση και εγγραφή νέων εθελοντών για τη δωρεά μυελού των οστών. Δίνοντας λίγα για εμάς αλλά πολλά και σωτήρια κύτταρα για τον ασθενή, μπορούμε να χαρίσουμε ζωή και όλοι μαζί να κάνουμε τη λευχαιμία παρελθόν.
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν υπό την Αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Μεσσηνίας και του Δήμου Καλαμάτας.
Τα ιστιοπλοϊκά σκάφη ΑΜΕΑ παραχωρήθηκαν στον Ναυτικό Όμιλο από τη σύμπραξη του Ιδρύματος La Fondazione Terzo Pilastro Internazionale και της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. Οι δράσεις θα γίνουν στο χώρο των εγκαταστάσεων του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας το Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Ιουνίου 10:00-18:00.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα