Πέμπτη, 25 Μαϊος 2023 08:27

Το ερχόμενο Σάββατο το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ KDC ακροβατικών τεχνών στην Καλαμάτα

O Σύλλογος DANCE CHALLENGE Καλαμάτας με την συμμετοχή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας FEDEC (Fédération européenne des écoles de cirque professionnelles), διοργανώνει το Σάββατο 27 Μαΐου 2023 για άλλη μια χρονιά το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ KDC ακροβατικών τεχνών "Kalamata Aerial & Acro Dance Cup" στο κλειστό Δημοτικό γήπεδο παραλίας, από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 9:30 το βράδυ, με συμμετοχές αθλητών – ακροβατών εναέριων και εδάφους, όλων των ηλικιών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

150 αθλήτριες και αθλητές από 3 χώρες αλλά και από Καλαμάτα, Αθήνα, Άργος, Κόρινθο, Κέρκυρα και Χαλκίδα, από 13 συνολικά καλλιτεχνικά εκπαιδευτήρια εναέριων τεχνών θα διαγωνιστούν για το Κύπελλο Καλαμάτας. Δύο νικητές του διαγωνισμού λαμβάνουν υποτροφία να εκπροσωπήσουν την χώρα μας σε έναν από τους παγκόσμιους τελικούς «Azul Fest World Championship 2023», χτίζοντας γέφυρες του Kalamata Dance Challenge με την παγκόσμια εναέρια κοινότητα.
Οι πολίτες της Καλαμάτας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ακροβατικές παραστάσεις και διαγωνισμούς σε διάφορα εναέρια όργανα με ελεύθερη είσοδο.
Το Φεστιβάλ στοχεύει στη χαρά της συμμετοχής και της εμπειρίας καθώς και στην ευαισθητοποίηση του κοινού στις ακροβατικές τέχνες. Τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας ενώ έχει και φέτος φιλανθρωπικό σκοπό. Θα υπάρχει στην είσοδο κουτί υποστήριξης για τον Σύλλογο Γονέων ΑμεΑ Νομού Μεσσηνίας «Η Υπομονή» ώστε να γίνουμε όλοι αρωγοί αυτής της προσπάθειας που γίνεται και πάλι για καλό σκοπό.
Το Φεστιβάλ θα ανοίξει η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Fedec από τις Βρυξέλλες, ενώ τo ημερήσιο πρόγραμμα του Φεστιβάλ παρουσιάζει με τιμή ο διάσημος Μάγος Sankara για να προσφέρει θετική ενέργεια στους συμμετέχοντες και στο κοινό με το δικό του μοναδικό τρόπο. Τοπικοί παραγωγοί που επιθυμούν να διαφημιστούν, μπορούν να διαθέσουν προϊόντα τους ως δώρα στους διακριθέντες του φεστιβάλ (τηλ: +306932426008).
Προσκαλούνται όλοι οι δημότες, στο κλειστό Γυμναστήριο παραλίας Καλαμάτας, το Σάββατο 27 Μαΐου και ώρα 11:00 πμ με ελεύθερη είσοδο, να θαυμάσουν από κοντά πλούσια ακροβατικά θεάματα. Στις 5:00μμ θα πραγματοποιηθεί Τελετή Παρουσίασης με χαιρετισμό του Δημάρχου Καλαμάτας κου Αθανάσιου Βασιλόπουλου και εκπροσώπων λοιπών φορέων.
Πληροφορίες: www.kalamatadancecup.com INSTAGRAM: AERIALACRODANCECUP  | FACEBOOK:  ACRO & AERIAL ARTS COMPETITION

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα