Τρίτη, 23 Μαϊος 2023 08:18

Προσεχώς η εκκίνηση για το "Pindos Historic Rally"

Το Pindos Historic Rally ξεκίνησε το 2020 με στόχο όχι μόνο να αναδείξει την ομορφιά της Πίνδου αλλά και να γίνει ο πλέον απαιτητικός αγώνας ιστορικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα.

Στις 25 Μαΐου θα διεξαχθεί  για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά με επίκεντρο την γραφική και πλούσια σε ιστορία πόλη των Ιωαννίνων και θα διατρέξει  ορεινές διαδρομές  που περιλαμβάνουν ιστορικούς και κλασικούς προορισμούς  όπως το Σούλι, Δωδώνη, Εθνικό Δρυμό Πίνδου, Σαμαρίνα, Ζαγοροχώρια, Τζουμέρκα, Καλαρίτες,  Πράμαντα, πανέμορφες άγριες και άγνωστες στον περισσότερο κόσμο διαδρομές, όπως το πέρασμα του Μπάρου. Το Pindos Historic Rally καθιερώθηκε σαν ο κορυφαίος αγώνας Regularity σταθερής μέσης ωριαίας ταχύτητας σε ανοιχτούς δρόμους, με περίπου 200 κρυφές χρονομετρήσεις. Τα πληρώματα θα διανύσουν περίπου 900  χλμ.  σε 3 μέρες, με πάνω από τη μισή απόσταση να είναι αποτελείται από ειδικές διαδρομές ακριβείας. 

Με παρακαταθήκη  τις  επιτυχίες των ετών  2020-2022, με συμμετοχές από το εξωτερικό ,με  αφιερώματα στον ξένο τύπο, https://www.youtube.com/watch?v=mKy_oepj7tI   έχει  πλέον  καθιερωθεί στο πρόγραµµα  των πληρωμάτων  ιστορικών  αυτοκινήτων, ως ένας αγώνας   Ευρωπαϊκών προδιαγραφών.  Η χρονομέτρηση γίνεται με χρήση δορυφορικού συστήματος και Live έκδοση αποτελεσμάτων.            Category, Regularity,  https://html5.anube.es/?rally=rally4867&port=auto 
Category, Sport Touring https://html5.anube.es/?rally=rally4868&port=auto

Το πρώτο σκέλος θα εκκινήσει την Πέμπτη 25/5  στις 18:00,  από το ξενοδοχείο «The Lake» με κατεύθυνση  Ζίτσα, Σούλι ,Δωδώνη, ανασυγκρότηση για δείπνο και τερματισμό στο ξενοδοχείο στις  23:35.    Την 2η ηµέρα 26/5,  θα δοθεί η εκκίνηση στις  11:30 με κατεύθυνση και  διαδροµές στην καρδιά του εθνικού πάρκου της Πίνδου, ανασυγκρότηση και  γεύμα στη Σαρακατσάνικη στάνη, Σαμαρίνα, ανασυγκρότηση στο Πάπιγκο, και τερματισμό  στις 23:00 στο ξενοδοχείο. το Σάββατο 27/5 πρωί θα δοθεί η εκκίνηση στις  09:25, για την τελική αναμέτρηση μεταξύ των πληρωμάτων,  που θα κρίνει τους νικητές και διακριθέντες του  αγώνα! Κατεύθυνση προς Τζουμέρκα, Πράμαντα, Καλαρίτες, πέρασμα  Μπάρου, ανασυγκρότηση και γεύμα στο χιονοδρομικό κέντρο  Ανηλίου,  και συνεχίζει προς κεντρικό Ζαγόρι, με  τερματισμό του αγώνα στις  19:25 στο ξενοδοχείο  για δείπνο και απονομή επάθλων μιας μοναδικής εμπειρίας  του   Pindos  Historic  Rally, edition 2023!
Πληροφορίες  σχετικά µε τον αγώνα, για τους φίλους του Regularity  στο https://www.pindos.org/  , όπως επίσης  να παρακολουθήσετε και ζωντανά τόσο την διαδροµή των  πληρωµάτων,  όσο και τη  βαθµολογική τους κατάταξη.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα