Πέμπτη, 11 Μαϊος 2023 08:33

Διεθνές Μίτινγκ άλματος επί κοντώ στην Καλαμάτα

Ντεμπούτο στην αγωνιστική σεζόν του άλματος επί κοντώ κάνουν πολλοί αθλητές / αθλήτριες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, στο ‘2nd KALAMATA STREET POLE VAULT – VOLVO ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ’ στις 12 Μαΐου στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας!

 Ο ΓΣ ΑΚΡΙΤΑΣ 2016 με την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου διοργανώνει στις 11-12 Μαΐου 2023 (για δεύτερη χρονιά) το Διεθνές Μίτινγκ Άλματος επί Κοντώ με την ονομασία KALAMATA STREET POLE VAULT – VOLVO ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας, με συμμετοχές δεκάδων κορυφαίων αθλητών & αθλητριών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Συνδιοργανωτές των αγώνων είναι ο Δήμος Καλαμάτας, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας.
Μετά την επιτυχία της περσινής διοργάνωσης οι φετινοί αγώνες έχουν αναβαθμιστεί σε CHALLENGER – WORLD ATHLETICS - CONTINENTAL TOUR 2023. Οι αγώνες υλοποιούνται σε υπαίθριο χώρο, στην ευρύχωρη κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, γεγονός που προσφέρει την ευκαιρία σε εκατοντάδες πολίτες να παρακολουθήσει ζωντανά άλματα σε ύψη 5 και πλέον μέτρων!
Οι πρωταθλητές μας δίνουν υπόσχεση για ένα σπουδαίο θέαμα και οι περισσότεροι εξ αυτών κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στο φετινό αγωνιστικό καλεντάρι. Σας αναφέρουμε μερικούς από τους συμμετέχοντες:
ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Ελένη Κλαούντια Πόλακ, Demet Parlak / Turkey, Sonia Malavisi / Italy, Maria-Roberta Gherca / Italy, Naama Bernstein / Israel 
ΑΝΔΡΕΣ: Γιάννης Ρίζος (περσινός νικητής του αγώνα), Πέτρος Χατζίου, Αντώνης Σάντας, Παύλος Κριαράς, Νίκανδρος Στυλιανού, Max Mandusic / Italy, Simone Bertelli / Italy, Robert Renner / Slovenia 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
Η Πέμπτη 11 Μαΐου, είναι η μέρα εξοικείωσης των 60 αθλητών και αθλητριών με τον υπαίθριο στίβο του άλματος επί κοντώ.
Την Παρασκευή 12 Μαΐου, το πρόγραμμα είναι αγωνιστικό και περιλαμβάνει 4 αγώνες.
Στις 10.00 των αγώνα των Παίδων Κ16.
Στις 12.00 τον αγώνα των Κορασίδων Κ16.
Το πρόγραμμα συνεχίζεται το απόγευμα στις 17.30 με τον αγώνα των Γυναικών.
Ενώ στις 20.00 γίνεται ο αγώνα των Ανδρών.
Ακολουθούν οι απονομές των νικητών.
Το κοινό θα απολαύσει ζωντανά και ένα ξεχωριστό εναέριο ακροβατικό σόου από τον Άθλο Καλαμάτας.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα