Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 15:01

Στους Διεθνείς Παιδικούς Αγώνες αποστολή από την Ανατολική Μάνη

Η ομάδα από την Ανατολική Μάνη θα πάρει μέρος στους Διεθνείς Παιδικούς Αγώνες (ICG), που θα διεξαχθούν το διάστημα 11 με 17 Αυγούστου 2022 στο Κόβεντρι της Μεγάλης Βρετανίας.


Δεν είναι πρώτη φορά που παιδιά του Δήμου Ανατολικής Μάνης συμμετέχουν στους εν λόγω παγκόσμιους αγώνες ενώ κατά το παρελθόν έχουν επιστρέψει με μεγάλες διακρίσεις. Συγκεκριμένα το 2019 η ομάδα ποδοσφαίρου κατέκτησε στην Ούφα της Ρωσίας τη 2η θέση.
Η φετινή Μανιάτικη αποστολή αποτελείται από τους αθλητές: Παπαδάκο Δημήτρη, Κοτσιφάκο Δημήτρη, Δεμοιράκου Κυριακή, Μπουτεράκου Αλίκη, Φραγκιά Αναστάσιο, Πουλικάλο Πέτρο, Μαλλή Γιώργο, Μαλλή Άγγελο, Πρόκο Ιωάννη, Πετράκη Ευάγγελο, Ανδριανό Κυριάκο και Πιτσινίνιαγκα Δημήτρη και τους προπονητές: Παραή – Κολοκούρη Γιωργία, Μαχαίρα Ιωάννη και Τζανετάκο Χαρίλη.
Την αποστολή θα συνοδεύσουν ακόμη ως εκπρόσωπος του Δήμου Ανατολικής Μάνης ο Αντιδήμαρχος Γεώργιος Καπασούρης – Σεψάκος, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας και Αθλητισμού Λεωνίδας Πουλικάκος ενώ υπεύθυνος της αποστολής έχει οριστεί ο  Πουλικόγιαννης Σωτήρης.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα