Δευτέρα, 03 Μαϊος 2021 12:10

Στον Άγιο Νικόλαο το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Σχολικής Φυσικής Αγωγής και Αθλητικής Επιστήμης

Το 1ο Συνέδριο Σχολικής Φυσικής Αγωγής και Αθλητικής Επιστήμης θα διεξαχθεί στον 'Αγιο Νικόλαο στις 7-8-9 Μαΐου. Θα υλοποιηθεί ηλεκτρονικά με διοργανωτή την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης και συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης, το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, τον Δήμο Αγίου Νικολάου, τον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Αγίου Νικολάου και τις Ενώσεις Γυμναστών Κρήτης.

Ο σκοπός του Συνεδρίου, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Περιφέρειας Κρήτης, είναι να αναδείξει τις σύγχρονες τάσεις και διδακτικές μεθόδους της Σχολικής Φυσικής Αγωγής και του Αθλητισμού που προάγουν την υγεία και δια βίου άσκηση, τα καινοτόμα αθλητικά προγράμματα που προσφέρουν τη δυνατότητα ανανέωσης και αναπροσαρμογής των σχολικών διδακτικών μεθόδων και επιτρέπουν τον διάλογο με την τοπική κοινωνία καθώς και την προοπτική της νέας Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Κρήτης στον 'Αγιο Νικόλαο.

Οι θεματικές ενότητες που θα αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου αφορούν το Σχολικό Αθλητισμό/Αγώνες, Αναλυτικά Προγράμματα Σπουδών Φυσικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Αθλητική Ψυχολογία, Αξιολόγηση στη Φυσική Αγωγή, Διδακτική Μεθοδολογία Φυσικής Αγωγής, Ειδική Φυσική Αγωγή και ενταξιακή εκπαίδευση, Τεχνολογίες Πληροφορίας στη Φυσική Αγωγή και στην Αγωγή Υγείας, Φυσική δραστηριότητα και υγεία, Ευρωπαϊκά προγράμματα για τον αθλητισμό. Επιπλέον θεματικές που θα αναδειχθούν, αφορούν τη Τοπική Αυτοδιοίκηση και επίσης την 'Ασκηση και Διατροφή.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα