Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 19:40

Στην Αρχαία Ολυμπία θα πραγματοποιήσει, η εθνική ομάδα πάλης, το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της

Έπειτα από συνεννόηση του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Εθελοντισμού και Ολυμπισμού κου Νικολακόπουλου Δημήτρη με την Εθνική Ομοσπονδία Πάλης και τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, η Εθνική Ομάδα Πάλης θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της, διάρκειας επτά (7) ημερών, στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας, ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Πάλης που θα διεξαχθεί αρχές Δεκεμβρίου στο Βελιγράδι.

Στα πλαίσια τήρησης των προβλεπομένων υγειονομικών μέτρων και με τη συμβολή του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, Ιωάννη Καρβέλη, θα πραγματοποιηθούν μοριακά τεστ  από κινητό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε όλη την αποστολή, που εγκαθίσταται από σήμερα Παρασκευή 23/10/2020 έως και τις 31/10/2020 στην Αρχαία Ολυμπία.

Καθοριστικός παράγοντας για την επιλογή της Ηλείας ως τόπο προετοιμασίας από την Εθνική, υπήρξε το γεγονός, ότι παραμένει ένας ασφαλής καθόλα υγειονομικά προορισμός, σύμφωνα με τους υγειονομικούς χάρτες.

Στόχος της Περιφερειακής Αρχής και του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη είναι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος να παραμείνει υγειονομικά ασφαλής προορισμός και για άλλες μελλοντικές αθλητικές δράσεις και διοργανώσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

08/2020

Περισσότερο διαβασμένα