Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2020 15:27

Go On: Βόλεϊ γυναικών - Ο Απόλλωνας Καλαμάτας στον δρόμο για την κορυφή!

Με ακόμα μεγαλύτερες προσδοκίες συνεχίζει την αθλητική πορεία της από εδώ και πέρα η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Απόλλωνα Καλαμάτας, μετά τη σημαντική φετινή άνοδο στην Preleague κατηγορία και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών.

Μια κατάκτηση που γίνεται και πάλι πραγματικότητα για το μεσσηνιακό βόλεϊ, μετά από 36 χρόνια στον νομό Μεσσηνίας. Ο Απόλλων Καλαμάτας είναι Αθλητικός Σύλλογος με έδρα την Καλαμάτα. Ιδρύθηκε το 1927 και το τμήμα πετοσφαίρισης συστάθηκε το 2015, ενώ το 2016 ανέλαβε ο προπονητής Μπάμπης Μιτσκίδης, ο οποίος συνέβαλε σημαντικά στην ανάτασή του. Κατάφερε τέσσερις συνεχόμενες ανόδους και πρωταθλήματα, μέσα σε 5 χρόνια. Την περίοδο 2018 – 2019, αν και νεοφώτιστη στην Α2 Εθνική κατηγορία, κατάφερε να τερματίσει στην 2η θέση. Ενώ, την αμέσως επόμενη
χρονιά, ανέβηκε Preleague κατηγορία με το απόλυτο των νικών.

Φανερά ενθουσιασμένες οι παίκτριες της ομάδας, όπως και ο προπονητής τους Μπάμπης Μιτσκίδης, μίλησαν στο “Go On” και την Κωνσταντίνα Δημοπούλου για τη μεγάλη αυτή κατάκτηση.

Η 24χρονη Κωνσταντίνα Καραμούντζου είναι εδώ και δύο χρόνια στην ομάδα του Απόλλωνα, και ήρθε από το Άργος, αποκλειστικά για την ομάδα, μετά την πρόταση που της έγινε. Χρονικά ήταν η ιδανική στιγμή γι’ αυτή, όπως τονίζει, αφού μόλις είχε ολοκληρώσει τις σπουδές της στη Γυμναστική Ακαδημία και μόλις της έγινε η πρόταση δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά. Μιλώντας στο “Go On” αναφορικά με την άνοδο της ομάδας, δήλωσε:

«Είχαμε το απόλυτο στις νίκες, η φετινή χρονιά ήταν πάρα πολύ καλή, δεν περιμέναμε να έχουμε 18 στις 18 στις νίκες!». Ευχαριστημένη από την εξέλιξη και τη νέα κατηγορία, δηλώνει ότι σαν ομάδα θα κάνουν όλες οι κοπέλες ότι καλύτερο μπορούν, με αρχικό στόχο να παραμείνουν στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ στο

5ο τεύχος Go On 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

08/2020

Περισσότερο διαβασμένα