Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020 10:50

Προσπάθειες για διοργάνωση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αετοσανίδας (kite) 2021 ο Αίολος

Την υποψηφιότητά του για την διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Kite (αετοσανίδας) θα καταθέσει ο Αίολος Καλαμάτας.

Σήμερα θα παρευρεθεί στην Καλαμάτα τεχνικό κλιμάκιο της παγκόσμιας κλάσης για συνάντηση με το ΔΣ του συλλόγου καθώς και για επιθεώρηση των θαλάσσιων και χερσαίων περιοχών τέλεσης των αγώνων.
Συγκεκριμένα θα παρεβρεθούν ο Σπύρος Κρότσης (Αντιπρόεδρος παγκόσμιας κλάσης αετοσανίδας -International Kitesurfing Association & υπεύθυνος Ολυμπιακής κατηγορίας Formula Kite), ο Μάρκους Σβέντνερ (Διευθύνων σύμβουλος International Kitesurfing Association) και η Μαρίνα Ψυχογιού (international race officer).
Το ιστιοπλοϊκό αγώνισμα της αετοσανίδας, θα αποτελεί μέρος του προγράμματος των Ολυμπιακών Αγώνων από το 2024 (Παρίσι), ενώ αποτελεί μέρος του προγράμματος των Ολυμπιακών Αγώνων Νέων από το 2018 (Μπουένος Άιρες), των Παγκόσμιων Παράκτιων Αγώνων και των περισσοτέρων διεθνών ιστιοπλοϊκών συναντήσεων.
Είναι ίσως ένα από τα πιο αναπτυσσόμενα ιστιοπλοϊκά αγωνίσματα με χιλιάδες φίλους ανά τον κόσμο αλλά και στη χώρα μας, όπου υπάρχει ένας πάρα πολύ μεγάλος αριθμός ανθρώπων που ασχολούνται με αυτό, οι οποίοι όμως έχουν ακόμα πολύ μικρή αθλητική εμπειρία.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ANTHOKOMIKH 2024

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα