Κυριακή, 07 Ιουνίου 2020 16:19

Εντυπωσιακές πτήσεις στο αεροδρόμιο της Τριόδου από την Μοντελιστική Ένωση Μεσσηνίας (φωτογραφίες)

Μια εντυπωσιακή δράση με πτήσεις jet αεροπλάνων πραγματοποιείται αυτό το σαββατοκύριακο από το πρωί μέχρι το βράδυ στο αεροδρόμιο της Τριόδου από την Μοντελιστική Ένωση Μεσσηνίας σε συνεργασία με φίλους των πτήσεων με αερομοντέλα, από την Αθήνα και τη Ζάκυνθο.

Οι πτήσεις με μοντέλα jet αεροπλάνα δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν σε οποιοδήποτε αεροδρόμιο και αυτό αναδεικνύει την αξία του αεροδρομίου της Τριόδου όπου η Μοντελιστική Ένωση κάθε Σαββατοκύριακο πραγματοποιεί πτήσεις με τη συμμετοχή και νέων άνθρωπων.
Σήμερα στα ηνία της βρίσκονται οι κ. Τσάμης-Κρόμπας-Φραγκιαδάκης-Μπιγιάκης ενώ αρωγός παραμένει ο Δημήτρης Αθανασούλιας που μύησε τη Μεσσηνία στον μοντελισμό.
Το ενδεχόμενο αξιοποίησης των δράσεων της Μοντελιστικής Ένωσης προς όφελος του Δήμου Μεσσήνης και ιδιαίτερα της πόλης της Μεσσήνης συζήτησε ο δημοτικός σύμβουλος και γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης Γιάννης Λάσκαρης αφού το συγκεκριμένο άθλημα έλκει επισκέπτες από όλη την Ελλάδα γιατί το αεροδρόμιο της Τριόδου είναι από τα πλέον κατάλληλα για να υποστηρίξει τον αερομοντελισμό.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα