Τετάρτη, 27 Μαϊος 2020 10:59

Πλησιάζει η επιστροφή των αθλητών 13 ετών και κάτω στον αθλητισμό

Πλησιάζει η επιστροφή των αθλητών 13 ετών και κάτω στον αθλητισμό

Ακόμα πιο κοντά στην πλήρη επαναφορά έρχεται η ελληνική Γυμναστική, με τη δρομολόγηση της επιστροφής των αθλητών-αθλητριών κάτω των 13 ετών στις προπονήσεις, θέμα για το οποίο είχε νεότερη επικοινωνία ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Θανάσης Βασιλειάδης με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά.

Σύμφωνα με όσα συζητήθηκαν, η επάνοδος των αθλητών-αθλητριών Γυμναστικής των αγωνιστικών κατηγοριών κάτω των 13 ετών μπορεί να γίνει πραγματικότητα στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, ενδεχομένως ήδη από την Τρίτη 2 Ιουνίου, αμέσως μετά το άνοιγμα των Δημοτικών Σχολείων και εφόσον δώσουν την σχετική έγκριση η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και όλοι οι υπόλοιποι αρμόδιοι φορείς, συνεκτιμώντας τα τελευταία δεδομένα για την πρόληψη της νόσου Covid-19.
Παράλληλα, ο κ. Βασιλειάδης έθεσε στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού το θέμα των κλειστών γυμναστηρίων που λειτουργούν εντός σχολικών συγκροτημάτων, ώστε να υπάρξει μεσολάβηση προς το Υπουργείο Παιδείας και να αποκτήσουν και πάλι τα σωματεία γυμναστικής το δικαίωμα χρήσης των συγκεκριμένων χώρων σε ώρες εκτός σχολικών μαθημάτων, όσο το δυνατόν συντομότερα.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022