Τρίτη, 28 Απριλίου 2020 15:42

Επιστρέφουν οι ομάδες του NBA στις προπονήσεις

Επιστρέφουν οι ομάδες του NBA στις προπονήσεις

Στις ΗΠΑ ετοιμάζουν τα πρώτα μέτρα επιστροφής στην... κανονικότητα με κάποιες πολιτείες να κάνουν την αρχή, δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν σε αυτές.

Παρότι αρχικά είχε επισημανθεί η 1η Μαΐου ως πιθανότερη ημερομηνία επιστροφής στις προπονήσεις, υπάρχει παράταση ακόμη μίας εβδομάδας, με το ΝΒΑ να ενημερώνει τις ομάδες για τα μέτρα ασφαλείας και προστασίας που θα πρέπει να τηρούνται.
Μεταξύ αυτών είναι η προστατευτική μάσκα για τους αθλητές για το διάστημα που βρίσκονται στο προπονητικό κέντρο (εκτός των στιγμών που κάνουν προπόνηση), όπως επίσης τα γάντια για τους εργαζομένους. Έχει οριστική μάλιστα η απόσταση των 3.65 μέτρων ως υποχρεωτική για να τηρηθεί το social distancing, την ώρα που προαπαιτούμενο είναι επίσης να υποβληθούν όλοι οι παίκτες σε τεστ πριν από την παρουσία τους στο γήπεδο.
Από την άλλη πάντως, παρότι η Τζόρτζια (πολιτεία στην οποία βρίσκονται οι Ατλάντα Χοκς) είναι από τις πρώτες που θα χαλαρώσουν τα μέτρα ασφαλείας και την καραντίνα, τα "Γεράκια" δεν μοιάζουν διατεθειμένα να επιστρέψουν άμεσα στις προπονήσεις, σύμφωνα με τον GM της ομάδας.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022