Τρίτη, 21 Απριλίου 2020 15:12

Την Πέμπτη κρίνεται η επιστροφή του ελληνικού αθλητισμού

Την Πέμπτη κρίνεται η επιστροφή του ελληνικού αθλητισμού

Την Πέμπτη αναμένονται σημαντικές εξελίξεις αναφορικά με την επόμενη μέρα στον ελληνικό αθλητισμό.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ο υφυπουργός αθλητισμού κύριος Αυγενάκης έχει συγκαλέσει μία τηλεδιάσκεψη με τους προέδρους και τους υπεύθυνους των αθλητικών ομοσπονδιών, με μοναδικό θέμα την αξιολόγηση της κατάστασης της πανδημίας και της λήψης μέτρων για την επόμενη ημέρα στον χώρο.
Στην τηλεδιάσκεψη θα λάβει φυσικά μέρους και η κολυμβητική ομοσπονδία, μέσω του προέδρου της Δημήτρη Διαθεσόπουλου και των συνεργατών του. Η κολυμβητική ομοσπονδία έχει συγκεκριμένες θέσεις, τις οποίες θα καταγράψει και την Τρίτη το πρωί, δύο μέρες πριν την συνάντηση με τον υφυπουργό, στην σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της εκτελεστικής επιτροπής.
Σύμφωνα με πληροφορίες η Ομοσπονδία θα θέσει σαν προτεραιότητα όχι μόνο τον υψηλό πρωταθλητισμό και την τύχη των εκπροσώπων του, αλλά και το μείζον θέμα του σωματειακού και αναπτυξιακού αθλητισμού.
Την Πέμπτη λοιπόν αναμένονται σημαντικές αποφάσεις που θα καθορίσουν την επόμενη μέρα και το αύριο στο χώρο του ελληνικού αθλητισμού.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022