Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2019 09:18

Με 54 μετάλλια ξεκίνησε το κολυμβητικό τμήμα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας

Εντυπωσιακά ξεκίνησε το κολυμβητικό τμήμα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας "Ο Ποσειδών" για την αγωνιστική περίοδο 2019 - 2020.

Τα δελφίνια του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας, συμμετέχοντας στους διασυλλογικούς αγώνες που διοργάνωσε ο Κολυμβητικός Όμιλος Αρκαδίας &Τρίπολης με την επωνυμία "35 Χρόνια ΚΟΑΤ" το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και Κυριακή 1 Δεκεμβρίου, μετά από εξαιρετικές κούρσες κατέκτησαν συνολικά 54 μετάλλια εκ των οποίων 36 στις προαγωνιστικές κατηγορίες (8 χρυσά – 15 αργυρά – 13 χάλκινα) και 18 στις αγωνιστικές κατηγορίες (9 χρυσά – 5 αργυρά – 4 χάλκινα). Δέκα κολυμβητές -τριες της αγωνιστικής ομάδας εξασφάλισαν όρια σε 38 αγωνίσματα για τους Χειμερινούς Αγώνες και τους Πανελλήνιους που θα διεξαχθούν το καλοκαίρι (10 όρια κατηγορίας open και 26 κατηγοριών).

Στους αγώνες συμμετείχαν σωματεία από τις περιφέρειες Πελοποννήσου και Αττικής. Την αποστολή στην Τρίπολη που αποτελείτο, από εξήντα τέσσερα παιδιά (42 προαγωνιστικά και 22 αγωνιστικά), συνόδευσαν οι εξωτερικοί συνεργάτες της προαγωνιστικής ομάδας Παναγιώτης Λαγοπάτης και Βούλα Μπασακίδη και ο προπονητής της αγωνιστικής ομάδας  Στάθης Μπακολιάς οι οποίοι και έμειναν ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις που πέτυχε η πλειοψηφία των παιδιών, στην πρώτη κολυμβητική συνάντηση της χρονιάς.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

08/2020

Περισσότερο διαβασμένα