Σάββατο, 11 Μαϊος 2019 09:36

Οι Τοπικές Κοινότητες είναι το συγκριτικό πλεονέκτημα του Δήμου μας | Της Γεωργίας Βασιλάκη

Αγαπητοί  Φίλοι και Συνδημότες 
Με όση πείρα και γνώση μου εξασφαλίζει η μακρά θητεία στην υπηρέτηση του Θεσμού  της Αυτοδιοίκησης, αποφασίζω και πάλι να συμβάλλω, ως Δημοτική Σύμβουλος Καλαμάτας.
Προς αυτήν δε κατεύθυνση, με παρακινεί, η προσωπικότητα και το ήθος, του υποψηφίου δημάρχου κ. Βασιλείου Κοσμόπουλου, τον οποίον από παλαιότερα είχα την ευκαιρία να εκτιμήσω... "Φιλόπολης και Αφιλοχρήματος" και  μ' ένα επιτελείο Άξιων και Δραστήριων Συνεργατών, μπορούμε να εργαστούμε για την Πόλη και τους Πολίτες.
Γιατί ως Συνδυασμός, αντιλαμβανόμαστε τα ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μ' έναν πολύ διαφορετικό τρόπο. Βλέπουμε την ανάπτυξη της Πόλης συμφιλιωμένη και λειτουργούσα σε όλο το εύρος του Δήμου. Θα εξασφαλίσουμε όλα εκείνα τα εργαλεία, που θα στηρίξουν τους δύο βασικούς τομείς, τον Τουρισμό και την Αγροτική Οικονομία, γιατί για εμάς, η Αγροτικότητα, υπάρχει στην συλλογιστική μας, ως αφετηρία μιας σύγχρονης μορφής ανάπτυξης και οι Τοπικές Κοινότητες, δεν είναι βάρος, αλλά το συγκριτικό πλεονέκτημα του Δήμου μας, που δίνουν την εικόνα της φυσικότητας, της αρμονίας μέσα στο Ιστορικό και Φυσικό περιβάλλον που υπάρχουν.
Δεσμεύομαστε... για ένα μοντέλο λειτουργίας Ποιοτικότερο, Αποτελεσματικότερο, πιο Αλληλέγγυο και πιο Ανθρώπινο.
 
ΓΕΩΡΓΙΑ ΘΕΟΔ. ΒΑΣΙΛΑΚΗ  
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

01/2020

Περισσότερο διαβασμένα