Τρίτη, 05 Ιουλίου 2016 17:36

Φεστιβάλ Αγροτουρισμού στην Επίδαυρο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Το 19ο Φεστιβάλ Αγροτουρισμού 2016 πραγματοποιείται στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου από την 1η έως την 31η Ιουλίου. Συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Επιδαύρου και την Περιφέρεια Πελοποννήσου με στόχο την ανάδειξη των πελοποννησιακών προϊόντων και της πελοποννησιακής γαστρονομίας.


Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου ο Αγροτουρισμός 2016 συγκεντρώνει παραγωγούς, οικοτεχνίες, συνεταιρισμούς, βιοτέχνες, καλλιτέχνες και εμπόρους παραδοσιακών προϊόντων από την Επίδαυρο, την Πελοπόννησο και ολόκληρη τη χώρα, με στόχο τη γνωριμία των επισκεπτών με προϊόντα της ελληνικής γης, τη στήριξη των ντόπιων παραγωγών και τη μύησή τους στο πνεύμα και τις αξίες που πρεσβεύει ο αγροτουρισμός.

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ πραγματοποιείται μια σειρά από πολιτιστικές και γαστρονομικές εκδηλώσεις. Μεταξύ αυτών η συναυλία των Δημήτρη Μπάση – Ελένης Πέτα την Κυριακή 17 Ιουλίου στις 9 μ.μ. με είσοδο ελεύθερη για το κοινό. Στις 29 και 30 Ιουλίου θα γίνουν γαστρονομικές εκδηλώσεις με τη συμμετοχή γνωστού σεφ  και το Φεστιβάλ θα κλείσει με συναυλία από τοπικό σχήμα.