Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2020 13:15

Περίπατος στο Άλσος Παναρκάδων με τον Ορειβατικό Σύλλογο Τρίπολης

Αυτή την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 6.20 μ.μ., ο Ορειβατικός Σύλλογος Τρίπολης, περπατάει στο Άλσος Παναρκάδων (το άλσος δίπλα από το Παναρκαδικό Νοσοκομείο).

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου,

"Πρόκειται για έναν εύκολο και απολαυστικό περίπατο, ακόμα και αν η καθημερινότητα, η ρουτίνα ή διάφοροι άλλοι λόγοι, σας περιορίζουν (π.χ. αν δεν έχετε πολύ χρόνο ή αν έχετε κάποια παραπανίσια κιλά) και δεν σας επέτρεψαν μέχρι τώρα να χαρείτε ένα περπάτημα μεγαλύτερης διάρκειας".

Διάρκεια περιπάτου 20 λεπτά και δυσκολία Α' (εύκολη).

Η ανάγνωση ποίησης κατά τη διάρκεια των περιπάτων μας, εμπλουτίζει την απόλαυση μας! Ο καθένας μας μπορεί να φέρει ένα ποίημα που του αρέσει, για να το μοιραστεί με τους υπόλοιπους!

Κατά τη διάρκεια του περιπάτου θα γίνει και μικρός καθαρισμός του άλσους, για να απομακρύνουμε τα "ενθύμια" που άφησαν πίσω τους κάποιοι επισκέπτες του Αυγούστου... καθώς και όσα ο άνεμος μετέφερε στό Άλσος από τον κάδο απορριμμάτων που έχει τοποθετηθεί από τον Δήμο στην πρώτη είσοδο του.... Όσοι επιθυμούν, μπορούν να φέρουν σακούλες και γάντια για να συμβάλουν και αυτοί ώστε το Άλσος, που τόσα μας προσφέρει, να διατηρείται καθαρό!

Σε κάθε περίπτωση καλούμαστε να τηρούμε όλοι μας τις αποστάσεις και τα προβλεπόμενα μέτρα, τόσο στις δράσεις μας όσο και στην καθημερινότητά μας για να είμαστε υγιείς!

Σημείο συνάντησης το πάρκινγκ ανάμεσα στην Τρίτη και την Τέταρτη είσοδο του Άλσους Παναρκάδων, επί της οδού Μεραρχίας (η προέκταση της οδού Ταξιαρχών, μετά τη Μεραχία).
Σε περίπτωση κακοκαιρίας, το πρόγραμμα θα τροποποιηθεί αναλόγως.".

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα εντευκτήρια του συλλόγου (Λαγοπάτη 43), Δευτέρα έως Παρασκευή 7.00 μ.μ με 9.00 μ.μ., στα τηλέφωνα 6955568062, 2710-232243 & 6974219674, στην ιστοσελίδα του συλλόγου, καθώς και στη σελίδα του συλλόγου στο fb ΕΟΣ Τρίπολης.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα