Παρασκευή, 29 Μαϊος 2020 18:10

Ανανεωμένη η παραλία της Μεσσήνης μάς περιμένει να την απολαύσουμε (Φωτογραφίες - Βίντεο)

Ανανεωμένη και γεμάτη νέες και πολύχρωμες "εικόνες" είναι πλέον η παραλία της Μεσσήνης, γνωστή σε όλους μας, Μπούκα, περιμένοντας και αυτό το καλοκαίρι να την απολαύσουν οι επισκέπτες της.

Ποιοι είναι αυτοί; Στη συγκεκριμένη περίπτωση το "όλοι" δεν θα ήταν καθόλου υπερβολή, καθώς μπορούν άνετα να την επισκεφθούν με ασφάλεια μικροί και μεγάλοι, ντόπιοι και μη. 

Ειδικά για τους μικρούς μας φίλους υπάρχει η Παιδική Χαρά, η οποία σε λίγες ημέρες, όπως ανακοίνωσε ο δήμος Μεσσήνης, θα είναι στη διάθεση των μικρών επισκεπτών, ηλικίας από 1 έως 14 ετών. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ

Το τοπίο έχει ξεκάθαρα αλλάξει, ειδικά για όσους από εμάς την είχαμε πρόσφατα επισκεφθεί, παρατηρώντας τις πολλές και σημαντικές αλλαγές που έχουν γίνει. 

Η ψιλή άμμος, τα beach bars που υπάρχουν στην περιοχή, τα γήπεδα beach volley και basket, η παιδική χαρά, και φυσικά τα γαλαζοπράσινα, ζεστά και ήσυχα νερά, βραβευμένα και φέτος με τη γαλάζια σημαία, αναδεικνύουν την παραλία της Μπούκας σε έναν καθαρά καλοκαιρινό προορισμό για όλες τις ώρες της ημέρας.

Απολαύστε τη Μπούκα - τουλάχιστον μέχρι να την επισκεφθείτε - μέσα από τις παρακάτω φωτογραφίες του "δικού μας" Τάσου Γεωργακόπουλου 

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ANTHOKOMIKH 2024

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα