Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 09:35

Εκλέχθηκε το νέο ΔΣ του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Μεσσήνης

Εκλέχτηκε νέο 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο και 27 αντιπρόσωποι στην Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Πελοποννήσου Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Μεσσήνης χαιρετίζει τη μαζική συμμέτοχη των εκατοντάδων αγροτών που στήριξαν την προσπάθεια του συλλόγου στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν τόσο για ανάδειξη διοικητικού συμβούλιου του συλλόγου, όσο και αντιπροσώπων στην ομοσπονδία Πελοποννήσου. Την Παρασκευή - Σάββατο - Κυριακή (4-5-6 Οκτώβρη) ψήφισαν συνολικά στον Δήμο Μεσσήνης 273 Αγρότες. 

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου ο σύλλογο έκανε γνωστό: "Η μαζική συμμέτοχη στις κάλπες αλλά και η εγγραφή των πολλών νέων μελών στο σύλλογο δίνει νέα πνοή στο κίνημα και ελπίδα στον αγώνα μας.
Καλούμε όλους τους αγρότες της Μεσσήνης που συσπειρώθηκαν στον σύλλογο, να αντιπαλέψουμε τη λογική της μοιρολατρίας, τις πολιτικές που μας έφτασαν στο ξεκλήρισμα. Οργανώνουμε τους μαζικούς αγώνες μας, εναντία σε κάθε μέσω που χρησιμοποιούν για να μας φτωχοποιήσουν η Ευρωένωση, η ΚΑΠ και οι κυβερνήσεις τους νέες και παλιές. 

Η απάντηση μας θα είναι οργάνωση και αγώνας. Τα σχεδία τους να μας βγάλουν από τη μέση, μαζεύοντας τη γη πέντε μεγαλοαγρότες και δυο μεγαλοεπιχειρήσεις που ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα σε όλο τον νόμο μετατρέποντας μας εργάτες στα χωράφια μας θα πέσει στο κενό.
Δεν μασάμε ότι η «ανάπτυξη» που επαγγέλλονται θα μας φέρει καλύτερες μέρες, αφού θα είναι ανάπτυξη για λίγους στηριγμένη στις πλάτες όλων μας.
Ο κάθε φτωχός αγρότης, μαζί με την οικογένειά του, μαζί με τον υπόλοιπο αγωνιζόμενο λαό, να πάρει θέση στον αγώνα για την επιβίωσή του."

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα