Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019 13:24

Δωρεάν εκπαιδευτικά εργαστήρια από το AgriBusiness

Θα πραγματοποιηθούν 4 δωρεάν εκπαιδευτικά εργαστήρια από 29 έως 31 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο του διεθνούς συνεδρίου αγροτεχνολογίας το AgriBusiness Forum Σέρρες από 31 Οκτωβρίου έως 2 Νοεμβρίου, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του ΥΠΑΑΤ και συνδιοργανώνεται με την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και το Επιμελητήριο Σερρών.

Συγκεκριμένα τα εργαστήρια θα υλοποιηθούν τους επιστημονικούς συνεργάτες του συνεδρίου το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών, την Αμερικανική Γεωργική Σχολή, τον Ελληνικό Γεωργικό Οργανισμό-Δήμητρα, και το Εργαστήριο Ποσοτικής Ανάλυσης, Logistics  Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας του ΑΠΘ.


Τα εκπαιδευτικά εργαστήρια προσφέρονται εντελώς δωρεάν, κατόπιν αίτησης συμμετοχής, σε καινοτόμες νεοφυείς επιχειρήσεις της αγροδιατροφικής αλυσίδας και αφορούν ενδιαφερόμενους που διαθέτουν πάθος και όραμα για ανέλιξη, σεβασμό στο περιβάλλον και θετικό αποτύπωμα στο αγροδιατροφικό γίγνεσθαι.

 
Επίσης στις επιχειρήσεις που θα επιλεγούν να παρακολουθήσουν τα εκπαιδευτικά εργαστήρια, παρέχεται δωρεάν η παρακολούθηση των Εκπαιδευτικών εργαστηρίων, η συμμετοχή στον Διαγωνισμό Καινοτομίας, η συμμετοχή στο Συνέδριο ABF 2019 και στην επίσκεψη πεδίου στην Λίμνη Κερκίνη , 5 γεύματα, μεταφορές με το ΚΤΕΛ Σερρών από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη στις Σέρρες και αντίστροφα.

Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου , μέσω της ιστοσελίδας του AgriBusiness Forum 2019 (Masterclass) ή και τηλεφωνικώς για τη αποστολή δήλωσης συμμετοχής, στο 210 2845980 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ANTHOKOMIKH 2024

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα