Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 13:22

Παρουσίαση αποτελεσμάτων του Interreg Med Aristoil το Σάββατο στο Ακριτοχώρι

Ενημερωτική εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, για την παρουσίαση των καλών αποτελεσμάτων του προγράμματος Interreg MED ARISTOIL, στο Δημοτικό Σχολείο Ακριτοχωρίου Μεσσηνίας.

Συγκεκριμένα θα παρουσιαστεί το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα ARISTOIL, τα αποτελέσματα και καλές πρακτικές, οι συνεργασίες - δικτυώσεις ελαιοπαραγωγών και εμπλεκόμενων φορέων για τη δημιουργία ομάδων παραγωγών (LIVING LABS) και του υπό ίδρυση, Aristoil Μεσογειακού Συνεργατικού Σχηματισμού Υγειοπροστατευτικού Ελαιολάδου (Aristoil Mediterranean Healthy Olive Oil Cluster).

Το πρόγραμμα ξεκινά μεεγγραφές στις7 το απόγευμα και θα συνεχιστεί με χαιρετισμούς και την παρουσίαση του Διακρατικού έργου από τον συντονιστή του Aristoil Δρ. Νίκο Κρημνιανιώτη. Για τις φαρμακευτικές δράσεις ελαιολάδων πλούσιων σε πολυφαινόλες θα μιλήσει Δρ. Ε. Μέλλιου, ΕΔΙΠ του Τομέα Φαρμακογνωσίας και Χημείας Φυσικών Προϊόντων ΕΚΠΑ. Για τις ορθές πρακτικές συγκομιδής και ελαιοποίησης θα μιλήσει ο Δρ. Π. Μαγιάτης, αν. καθηγητής του Τομέα Φαρμακογνωσίας και Χημείας Φυσικών Προϊόντων ΕΚΠΑ και για το Μεσογειακό cluster (Aristoil Mediterranean Healthy Olive Oil Cluster), o Δρ. Ν. Κρημνιανιώτης. Η εκδήλωση θα κλείσει με ερωτήσεις - απαντήσεις.

Διαβάστε ακόμα:

Έβγαλαν πρωτόλαδο στη Μεσσηνία (Βίντεο - Φωτογραφίες)

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα