Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2019 10:14

Σημαντική η ανταπόκριση στην αγροτική έκθεση "Filiatra Agrovision" που ολοκληρώνεται σήμερα (Βίντεο - Φωτογραφίες)

 

Με μεγάλη επισκεψιμότητα απ' όλη την Πελοπόννησο και άλλες περιοχές της Ελλάδας, συνεχίζεται και ολοκληρώνεται σήμερα η πρώτη αγροτική έκθεση "Filiatra Agrovision", που πραγματοποιείται με τη συμμετοχή μεγάλων εταιρειών και αντιπροσώπων. Η έκθεση γίνεται στον περίβολο του σχολικού συγκροτήματος, σήμερα ανοίγει στις 12 και ολοκληρώνεται στις 10 το βράδυ. Στη διάρκεια της ημέρας έχουν προγραμματιστεί παράλληλες δράσεις και σημαντικές ομιλίες στο αμφιθέατρο του κτηρίου.

Τις πρώτες 3 ημέρες έχουν επισκεφθεί την έκθεση σχεδόν 6.000 άτομα και σήμερα αναμένεται ακόμα μεγαλύτερη προσέλευση, σύμφωνα με τους διοργανωτές.

Δείτε το βίντεο

 Στους τρεις τομείς οι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν για αγροτικά μηχανήματα, εφόδια, υπηρεσίες κι εξοπλισμούς.

Στο αμφιθέατρο σήμερα οι ομιλίες ξεκινούν στις 12.30 το μεσημέρι και τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι: «Η αναγκαιότητα της τεχνολογίας του διχτυοκηπίου στην σύγχρονη κλιµατική και οικονοµική πραγµατικότητα. Προδιαγραφές και κριτήρια επιλογής » από το Νικόλαο Αγγελίδη, Μ.Sc. Γεωπόνος, SKYTOP.  «Η διαχείριση της θρέψης στα σύγχρονα Θερµοκήπια» από το Νίκο Μουτεβελή, γεωπόνος Γ.Π.Α Μ.Sc Γενικό Διευθυντή ALAGRO και «Ελαφρόπετρα agrolava - Το µοναδικό φυσικό ελληνικό υπόστρωµα υδροπονίας» από τον Θέµη Καβαλιέρο, υπεύθυνος εµπορίας ΛΑΒΑ ΑΕ.
Στις 9.30 το βράδυ θα προβληθεί το ντοκιµαντέρ του Θόδωρου Μαραγκού “ Η ζωή και το έργο του Φωτογράφου Πάνου Ηλιόπουλου” στο Μουσείο Πάνου & Ηλία Ηλιόπουλου, Ζαχαριανών 11
Το Μουσείο θα είναι ανοιχτό στο κοινό από τις 18:00 - 21:00.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα