Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2019 20:41

Την πάταξη της διακίνησης του χύμα – ανωνύμου ελαιολάδου ζήτησε ο ΣΕΒΙΤΕΛ από τον υπουργό

Στην αναγκαιότητα τόσο της πάταξης της διακίνησης του χύμα – ανωνύμου ελαιολάδου, αλλά και της διενέργειας σχετικών αυστηρότερων ελέγχων, έθεσαν σε συνάντηση που είχαν σήμερα εκπρόσωποι της διοίκησης του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποίησης Ελαιολάδου (ΣΕΒΙΤΕΛ) με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη.

Οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου έθεσαν υπόψη του κ. Βορίδη το σύνολο των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος και ο υπουργός από την πλευρά του έκανε σαφές ότι ο ΕΦΕΤ θα κινηθεί προς την κατεύθυνση της πάταξης της διακίνησης του χύμα – ανωνύμου ελαιολάδου, αλλά και της διενέργειας σχετικών αυστηρότερων ελέγχων, με μεγαλύτερη ένταση.
Παράλληλα, άκουσε τις προτάσεις του ΣΕΒΙΤΕΛ για την προώθηση των ελληνικών εξαγωγών ελαιολάδου και ζήτησε την κατάθεση από πλευράς του Συνδέσμου, ενός σχεδίου για την αύξηση των εξαγωγών τυποποιημένου επωνύμου ελαιολάδου, μετά την εκτίμηση που εξέφρασαν τα μέλη του ότι υπάρχει σημαντική προοπτική διεύρυνσής τους.
Οι εκπρόσωποι του ΣΕΒΙΤΕΛ εξέφρασαν, την ικανοποίησή τους για την άμεση ανταπόκρισή του και τις κινήσεις του για την αποτροπή πιθανής επιβολής δασμών εισαγωγής στις ΗΠΑ από την αμερικανική κυβέρνηση.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα