Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2019 22:58

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η πρώτη αγροτική έκθεση Filiatra Agrovision σε λίγες ημέρες (Βίντεο)

Με τα πλέον σημαντικά θέματα που απασχολούν τον αγρότη και τα πιο σύγχρονα μηχανήματα για την αγροτική παραγωγή θα πραγματοποιηθεί η πρώτη αγροτική έκθεση Filiatra Agrovision, από τις 5 έως τις 8 Σεπτεμβρίου, στον περίβολο του σχολικού συγκροτήματος.

Σκοπός της έκθεσης είναι η ενημέρωση των αγροτών όλης της Τριφυλίας, για νέα- σύγχρονα- φιλικά για το περιβάλλον και ασφαλή για τον καταναλωτή  προϊόντα φυτοπροστασίας, για  ανθεκτικά και ιδιαίτερα παραγωγικά υβρίδια, για τους σύγχρονους μηχανισμούς καλλιέργειας και συγκομιδής, καθώς και ότι άλλο αφορά την σύγχρονη γεωργία. Πέρα από την έκθεση θα γίνουν και ομιλίες επιστημόνων και ειδικών στον τομέα τους. Ορισμένα από τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι: "Οι δυνατότητες χρήσης νέων τεχνολογιών στη γεωργική παράγωγη" - Σπυρίδων Φουντάς, Αναπληρωτής Καθ. Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. "Σύγχρονες Τεχνολογίες στο Ελαιοτριβείο". - κ. Αξαρίδης, Διευθυντής  Alfa Laval. "Υπηρεσίες συμβουλευτικής, Μεσιτείας και Διαμεσολάβηση πωλήσεων Ελαιολάδου" - Γιώργος Β. Κουτέλας  Γευσιγνώστης Ελαιολάδου & Επιτραπέζεας Ελιάς. "Ολοκληρωμένη Φυτοπροστασία - Απ τον Χημικό στον Αειφόρο τρόπο διαχείρισης Εχθρών και Ασθενειών" - Αντώνιος Παρασκευοπουλος Διευθυντής ΔΑΟΚ Τριφυλίας- Γεωπόνος. "Καλλιεργητικές Πρακτικές. Διαχείριση παραγόντων stress για μακροβιότερη καλλιεργητική περίοδο" - Γεώργιος Λυβιάκης Μ.Sc. Γεωπόνος, ΜΒΑ IQ CROPS ltd. "Σύγχρονη Υδροπονία. Καλλιέργεια Ακριβείας στο Θερμοκήπιο" - Ευάγγελος Δρίμτζιας Μ.Sc. Γεωπόνος, ΜΒΑ Co-Founder & President The DKG Group. "Πωλήσεις & Branding. Απ την Ολική Διοίκηση Θερμοκηπίων στο χτίσιμο ενός tribe πελατών" - Χρήστος Δ. Κατσάνος Μ.Sc. Γεωπόνος, ΜΒΑ. Brand Strategist .DKG Consulting Ltd.

Δείτε το βίντεο:

Η έκθεση διοργανώνεται από τον Εμπορικό Σύλλογο, μετά από πρόταση του μέλους Λεωνίδα Ράλλη, η οποία έγινε στο πλαίσιο αναζήτησης δράσεων για την τόνωση της περιοχής, η οποία αποτελεί τη 2η θερμοκηπιακή περιοχή σε όλη την Ελλάδα και διαθέτει έναν τεράστιο ελαιόκαμπο. Στόχος είναι η διοργάνωση να γίνει θεσμός και ήδη έχει γνωρίσει μεγάλη ανταπόκριση από τον επαγγελματικό κόσμο. 

 

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε στο επιμελητήριο Μεσσηνίας, τοποθετήθηκαν τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών Ιωάννα Δημητρακοπούλου, Λεωνίδας Ράλλης, Θανάσης Καππής και η δικηγόρος Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών Ειρήνη Παπαδοπούλου.

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα