Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2019 16:49

Αποκλειστικά μέσω e-mail οι ειδοποιήσεις στους δικαιούχους αδειών φύτευσης αμπελιών

Μόνο μέσω e-mail θα γίνεται η ενημέρωση των δικαιούχων αδειών φύτευσης σύμφωνα με την Κεντρική Συνεταιριστική Ένωση Αμπελοοινικών Προϊόντων (ΚΕΟΣΟΕ).

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΚΕΟΣΟΕ, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρος Αραχωβίτης προβαίνει σε τροποποίηση της ισχύουσας υπουργικής απόφασης για τις άδειες φύτευσης προκειμένου να προσαρμοσθούν οι διατάξεις της Υ.Α. 609/16822/14.2.2017 στις διατάξεις περί προσωπικών δεδομένων.

Οι τροποποιήσεις αφορούν:

- Την παράταση της ημερομηνίας των διοικητικών ελέγχων και την οριστικοποίηση των αιτήσεων από 15/5 σε 10/6.

- Την ενημέρωση των δικαιούχων για τη βαθμολογία τους (μετά το πέρας των ενστάσεων των απορριπτόμενων αιτήσεων) μέσω ηλεκτρονικού και μόνο μηνύματος και όχι μέσω ανάρτησης προσωρινών πινάκων, όπως προβλέπει η ισχύουσα υπουργική απόφαση.

- Την ενημέρωση των δικαιούχων (μετά το πέρας της εξέτασης των ενστάσεων επί της βαθμολογίας των αγροτεμαχίων) μέσω του ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου (e-mail), το αργότερο έως 31/7 (από 27/7) και όχι μέσω ανάρτησης προσωρινών πινάκων στην ιστοσελίδα του Υπ.Α.Α.Τρ.

(Σ.Σ.: και στις δύο ανωτέρω περιπτώσεις πέραν της ανάρτησης πινάκων προβλεπόταν και η ηλεκτρονική ενημέρωση του αιτούντος).
ΑΠΕ ΜΠΕ

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα