Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2019 13:26

"Τρέχουν" για την έγκαιρη αξιολόγηση των φακέλων σχεδίων βελτίωσης στην Περιφέρεια Πελ/σου

Ολοκληρώθηκαν οι  διοικητικές  διαδικασίες που απαιτούνται για την έναρξη των αξιολογήσεων των Φακέλων Σχεδίων Βελτίωσης στην  Περιφέρεια Πελ/σου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Έτσι την  Τετάρτη 27-2-2019 πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με θέμα «Αξιολογήσεις Φακέλων Σχεδίων Βελτίωσης» στο αμφιθέατρο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου στην Τρίπολη.
Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ενημέρωσε  τους αξιολογητές και τις Διευθύνσεις Αγροτικής  Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας , στα πλαίσια της συνεργασίας και της αλληλοπληροφόρησης. Στόχος της συνάντησης ήταν η έγκαιρη έναρξη των αξιολογήσεων και η έγκρισή τους στα χρονικά περιθώρια που προβλέπονται, προς όφελος του πρωτογενούς τομέα της Περιφέρειας Πελοποννήσου  αλλά και των παραγωγών.
Στην συνάντηση παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης  κ. Αθανάσιος Γκίκας, όπου μετέφερε το ενδιαφέρον του κ. Περιφερειάρχη για την τις επενδύσεις στον Πρωτογενή τομέα. Ευχαρίστησε την ΔΑΟ της έδρας για την εξαιρετική οργάνωση σχετικά με την εφαρμογή του μέτρου 6.1.1, τις ΔΑΟΚ της Περιφέρειας  και όλους τους συμμετέχοντες αξιολογητές και τόνισε ότι με την μαζική συμμετοχή των αξιολογητών η επιτυχής εφαρμογή του μέτρου 6.1.1 είναι δεδομένη.

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα