Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019 12:01

Αίγιο: Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα της Π.Ε.Σ. για την ελαιοκαλλιέργεια

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από την Παναιγιάλειο Ένωση Συνεταιρισμών (Π.Ε.Σ.) και υπό την αιγίδα του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας / Παράρτημα Πελοποννήσου και Δυτικής Στερεάς Ελλάδας.

Ημερίδα με θέμα «Προβλήματα και Προοπτικές ανάπτυξης της Ελαιοκαλλιέργειας στην Αχαΐα».

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 21/01/2019 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε.Σ. στο Αίγιο με την παρουσία περισσότερων από 250 αγρότες.

Στην εκδήλωση απεύθυναν χαιρετισμό, ο πρόεδρος της Π.Ε.Σ. κ. Αθανάσιος Σωτηρόπουλος και ο Διευθυντής της  Π.Ε.Σ. κ. Μιλτιάδης Σταυρόπουλος.

Ομιλίες  - παρουσιάσεις πραγματοποίησαν:

  • Ο Πρόεδρος του  Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας / Παράρτημα Πελοποννήσου και Δυτικής Στερεάς Ελλάδας κ. Αθανάσιος Πετρόπουλος – Γεωπόνος, με θέμα: «Οι προτάσεις του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. για τη βελτίωση της ελαιοπαραγωγής».
  • Η υπεύθυνη διασφάλισης ποιότητας της Π.Ε.Σ. κα. Ελευθερία Κατεχάκη - Δρ. Χημικός, με θέμα: «Ελαιόλαδο: Ποιότητα και Προοπτικές».
  • Ο Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, κ. Ανδρέας Κατσανιώτης, Γεωπόνος με θέμα: «Το μέλλον της ελαιοπαραγωγής σε σχέση με την κλιματική αλλαγή».

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. / Παράρτημα Πελοποννήσου & Δυτικής Στερεάς Ελλάδας θεωρεί ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό να ενημερώνει τους αγρότες για τα προβλήματα των καλλιεργειών τους και να προτείνει λύσεις για την αντιμετώπισή τους.  Στο πλαίσιο αυτό, θα συνεχίσει να καταθέτει προτάσεις και θα είναι αρωγός σε κάθε πρωτοβουλία που αναλαμβάνουν οι υγιείς Αγροτικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις, όπως η Παναιγιάλειος Ένωση Συνεταιρισμών (Π.Ε.Σ.).

 

 

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ANTHOKOMIKH 2024

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα