Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018 20:51

Ενημερωθείτε για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Focus στον αγροδιατροφικό τομέα

Στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων του αγροδιατροφικού τομέα σκοπεύει το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Focus.

Υλοποιείται σε συνεργασία με Πανεπιστήμια, Επιμελητήρια και Αναπτυξιακές Εταιρείες της Ελλάδας, της Κύπρου, της Αλβανίας και της Βουλγαρίας.

Από την Περιφέρεια Πελοποννήσου καλούνται οι ενδιαφερόμενους του αγροδιατροφικού τομέα που ασχολούνται με τα εσπεριδοειδή,το ρόδι, τους χυμούς, την ελιά, το ελαιόλαδο, τη σταφίδα, το αμπέλι, τον οίνο, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, να συμμετάσχουν στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Focus.
Για το έγγραφο της Περιφέρειας Πελοποννήσου που προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για το εν λόγω Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα, πατήστε εδώ.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με την Περιφέρεια Πελοποννήσου με τη υπεύθυνη κα Ιωάννα Λαμπροπούλου στα τηλ:2713-601980 ή στο mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα