Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018 13:34

Δήμος Γορτυνίας: Συμμετοχή στο 10ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού

Στο «10ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας», που θα πραγματοποιηθεί στις 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου 2018 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, θα λάβει μέρος ο Δήμος Γορτυνίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ).
Ο δήμος θα λάβει μέρος με δικό του περίπτερο για την προβολή και προώθηση του εξαιρετικού μελιού της Γορτυνίας στους φορείς της μελισσοκομίας καθώς και στο μεγάλο κοινό της πρωτεύουσας.


Στα πλαίσια αυτά, ο Δήμος απευθύνεί πρόσκληση προς όλους τους  παραγωγούς-μελισσοκόμους της Γορτυνίας, που ενδιαφέρονται να προωθήσουν την παραγωγή τους, να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ) στα Τρόπαια, προκειμένου να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο περίπτερο του Δήμου Γορτυνίας μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2018.
Η ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας και παράλληλα της κοινωνικής αλληλεγγύης αποτελεί προτεραιότητα για τον Δήμο Γορτυνίας. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, με σειρά προτεραιότητας, ενώ οι παραγωγοί που θα λάβουν μέρος στην έκθεση καλούνται να ενισχύσουν το κοινωνικό έργο της ΔΗΚΕΓ με την εθελοντική δωρεά προϊόντων στα προγράμματα στήριξης απόρων. Πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής: 2797022700, fax: 2797024401

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα