Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018 19:08

«Σήμα κινδύνου» απ’ τον Συνεταιρισμό Αιγοπροβατοτρόφων Ελλάδος

Οι «βυθισμένες» τιμές του γάλακτος και άλλα ζητήματα που «καίνε» τον κλάδο κυριάρχησαν στη συνεδρίαση του Κλαδικού Συνεταιρισμού Αιγοπροβατοτρόφων Ελλάδος, που έλαβε χώρα στο Αμύνταιο της Φλώρινας και στην οποία παρευρέθηκε η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου.


Οι κτηνοτρόφοι έθεσαν προς συζήτηση όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο και ενημέρωσαν αναλυτικά την Υφυπουργό για το πώς διαμορφώνεται το «τοπίο» στην αγορά του γάλακτος την τρέχουσα χρονική περίοδο.
Η Υφυπουργός, κ. Τελιγιορίδου ενημέρωσε από την πλευρά της για τις πρωτοβουλίες που παίρνει το ΥΠΑΑΤ για τα θέματα που απασχολούν τους αιγοπροβατοτρόφους, τονίζοντας ότι το Υπουργείο δεν μπορεί να διαμορφώσει τις τιμές του γάλακτος, μπορεί όμως να κάνει και έχει ξεκινήσει εκτεταμένους ελέγχους σε όλα τα επίπεδα. «Η νέα Υπουργική απόφαση για το γάλα θα είναι το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, με στόχο την στήριξη της κτηνοτροφίας», σημείωσε μεταξύ των άλλων η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ANTHOKOMIKH 2024

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα