Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018 20:18

Έγκαιρο προγραμματισμό της δακοκτονίας υπόσχεται το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης (βίντεο)

Ακόμα και 6 με 8 μήνες νωρίτερα από την έναρξη της δακοκτονίας υπόσχεται το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης πως προμηθεύεται τα φάρμακα και θα προσλαμβάνει το προσωπικό για να μην υπάρχει στο εξής πρόβλημα λόγω των καθυστερήσεων και της γραφειοκρατίας. Υποσχέσεις που δίνονται μια χρονιά με πολύ μεγάλη δακοπροσβολή καθώς οι καιρικές συνθήκες ευνόησαν το δάκο, ενώ ως συνήθως υπήρξαν καθυστερήσεις στην έναρξη του προγράμματος δακοπροστασίας.

Δείτε το βίντεο:

Την ανακοίνωση για έγκαιρο προγραμματισμό, ακόμα και από την προηγούμενη χρονιά της υλοποίησης του προγράμματος, έκανε εκ μέρους του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης η Μεσσήνια βουλευτής Παναγιώτα Κοζομπόλη, κατά τον χαιρετισμό της στην έναρξη της διημερίδας για την Παγκόσμια Ημέρα Ελιάς και Ελαιολάδου,  στη Χώρα Μεσσηνίας.

Η κ. Κοζομπόλη ανέφερε πως η πρόταση που έχει υποβληθεί από τους διευθυντές των ΔΑΟΚ Μεσσηνίας και Τριφυλίας, προκειμένου η δακοπροστασία να συμβασιοποιείται και να οργανώνεται από τον προηγούμενο χρόνο του έτους που πρόκειται να υλοποιηθεί, ήδη δρομολογείται και εξέφρασε την πεποίθηση πως «η προμήθεια των φαρμάκων που έχει ήδη ξεκινήσει, να γίνει εντός του Νοεμβρίου και τους πρώτους μήνες του 2019 να έχει γίνει και η διαδικασία με την πρόσληψη του προσωπικού».

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα