Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2024 18:58

Ελιά και ελαιόλαδο: Ποιότητα και ασφάλεια με καινοτομία και έρευνα - Διημερίδα της UPL στην Καλαμάτα (Βίντεο - Φωτογραφίες)

Ελιά και ελαιόλαδο: Ποιότητα και ασφάλεια με καινοτομία και έρευνα - Διημερίδα της UPL στην Καλαμάτα (Βίντεο - Φωτογραφίες)

 

Με ιδιαίτερα κρίσιμα συμπεράσματα για την ασφάλεια και την ποιότητα των αγροτικών προϊόντων και ειδικά της ελιάς και του ελαιολάδου, ολοκληρώθηκε η διημερίδα της UPL στην Καλαμάτα, με θέμα «Η Ελιά στο Προσκήνιο». Από τους ομιλητές Έλληνες και ξένους επισημάνθηκαν τα οφέλη της έρευνας καθώς και της καινοτομίας στα προϊόντα προστασίας και θρέψης. 

Δείτε την εκπομπή:

Δείτε το βίντεο:

Δείτε το βίντεο:

 
Στόχος άλλωστε της διημερίδας ήταν η αξιοποίηση στο μέγιστο βαθμό των καλλιεργητικών πρακτικών, με τελικό σκοπό την ανάδειξη της υπεραξίας ελιάς και ελαιολάδου στην Ελλάδα του σήμερα. Στο πλαίσιο της διημερίδας παρουσιάστηκε μια ολιστική προσέγγιση γύρω από τον κλάδο της ελαιοκομίας με σύγχρονα ζητήματα, που απασχολούν όλους τους εμπλεκόμενους από την παραγωγή μέχρι και τον τελικό καταναλωτή. Τέθηκαν σημαντικοί προβληματισμοί και δόθηκαν απαντήσεις οι οποίες θέτουν στο προσκήνιο την ανάγκη ενεργής και ουσιαστικής εμπλοκής όλης της αλυσίδας παραγωγής.

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα εδώ

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022