Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2024 16:29

Στην αιχμή της τεχνολογίας στην υδροπονία με την Alagro (Βίντεο - Φωτογραφίες)

Ελληνική πλέον τεχνολογία, γνώση και εμπειρία μπορούν να χρησιμοποιούν στα θερμοκήπια τους οι παραγωγοί της χώρας μας με την "Alagro" να παρέχει αυτοματοποίηση και εξοπλισμό για όλα τις υδροπονικές και τις συμβατικές εγκαταστάσεις.

Δείτε το βίντεο:

Η εταιρία προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις ανάλογα τις ανάγκες των παραγωγών σε Ελλάδα και εξωτερικό ενώ για να επικοινωνεί στους παραγωγούς τις δυνατότητες που υπάρχουν μέσα από αυτή την τεχνολογία αιχμής συμμετέχει σε πλήθος εκθέσεων σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και η "Agrotica".

Δυναμική ήταν η παρουσία της "Alagro" στην 30η "Agrotica" στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη Νίκο Μουτεβελή: “Η εταιρεία μας κατασκευάζει στην Ελλάδα τις κεφαλές υδρολίπανσης “IQ”, καθώς και τα συστήματα ελέγχου κλίματος του θερμοκηπίου. Αναλαμβάνει την εγκατάσταση και τον εξοπλισμό συστημάτων δροσισμού και οτιδήποτε έχει να κάνει σχετικά με τη μελέτη, τη λειτουργία και την εγκατάσταση υδροπονικών μονάδων”.

Η “Alagro” έχει άμεση συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών γιατί έχει αναπτύξει ένα άκρως απαραίτητο λογισμικό διαχείρισης της θρέψης. Όπως επισημαίνει ο κ Μουτεβελής σε συνεργασία με το παραπάνω Πανεπιστήμιο και με σχολές του εξωτερικού, η “Alagro” εργάζεται πάνω στην τεχνολογία που αποτελεί την “αιχμή του δόρατος” για τη σύγχρονη γεωπονική καλλιέργεια.

Προσοχή!!! Η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο εφόσον αναφέρεται στην καταχώρηση ως πηγή η eforigi.gr με ενεργό σύνδεσμο.

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα