Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023 12:13

ΚΑΕΜ: Δωρεάν Online Workshop για το Ανθρακικό Αποτύπωμα

Το Κεντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας σε συνεργασία με το Εργαστήριο Διαχείρισης Επιχειρηματικών Κινδύνων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας διοργανώνει εκπαιδευτικό διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα: «Το Ανθρακικό Αποτύπωμα», το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, και ώρα 18:00.

Κάθε δράση μας αφήνει το αποτύπωμά της στο περιβάλλον. Το ανθρακικό αποτύπωμα αποτελεί μια ποσοτική μέτρηση των εκπομπών αερίων θερμοκηπίου που προέρχονται από τις καθημερινές μας δραστηριότητες. Ενώ η παγκόσμια κοινότητα προσπαθεί να επιτύχει κλιματικούς στόχους, ο ρόλος των επιχειρήσεων και των ατόμων γίνεται ουσιώδης. Η ΕΕ κατευθύνεται προς την επίτευξη κλιματικής ουδετερότητας, και η μείωση των εκπομπών αποτελεί προτεραιότητα.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να εγγραφούν στο σεμινάριο χρησιμοποιώντας τη φόρμα εγγραφής: https://forms.gle/a16Lm6kNwmtDM6gM7 ή να επικοινωνήσουν μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες εγγραφής.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Πληροφορίες: 

2721025700 - 6974600678

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.kaem.gr  

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα